Es-selāmu 'alejkum i dobrodošli...


Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Bismillahi-r-rahmani-r-rahim

Forum

Novosti: »

Povraćanje krvi

Vrijeme: 22.10.2012. u 12:40

Pitanje:
Selam alejkum, ovako ja imam sihr i dzina u tijelu, pisala sam svoj slucaj detaljno ovdje na forumu, borim se stim evo vec dugo, izgleda da mi je na kosti otislo, hajr inshaAllah, ovako mene bi zanimalo ako se radi o pojedenom sihr dali je povracanje krvi ili krvi u stolici tu moguce, tj. da se pojavi krv??? Ja sam kao bolesna, i uvijek mi se naglasava da me dzini ubjedjuju da mislim da sam, jer kao sve to oni rade samo da ne mislim da je od sihra, a cesto i mislim da sam bolesna.. ja reagujem na svaku rukju, pijem naucenu vodu, povracam s vremena na vrijeme, al sad me zanima da li je krv u povracanju i stolica u tom slucaju zabrinjavajuce ili sta to znaci????
Liječenje Kur'anom » Pitanja i odgovori » Povraćanje krviOdgovor:
Ve alejkumusselam

Povracanje bijele sluzi, pjene, narandžaste tečnosti, krvi, komadi koji izgledom podsjećaju na komade mesa, tečnost poput toza od kafe, su normalna pojava kod osoba koje imaju problem sa sihrom koji je pojeden.
Drugi način izbacivanja sihra iz tijela, jeste česta potreba za malom i velikom nuždom gdje se može pojaviti i krv.

Ovo gore navedeno obično se povraća navedenim redosljedom i dešaje se da se ''ciklus'' ponavlja više puta.
Ukoliko osoba ima reakcije na učenje Kur'ana a prethodno su urađene medicinske pretrage koje ukazuju da nema fizičkih smetnji, onda ne treba strahovati.

Džini su skloni odgovaranju tj nagovranju ljudi, da rade sve ono što im ne ide u korist.Tako i samo odgovaranje od rukje a nagovor na nastavak pretraga, ukazuju da čovjek gubi dragocijeno vrijeme u pogresne stvari.

Medicinske pretrage se mogu ponoviti i poželjeno je, s ciljem otklanjanja daljnih sumnji u neku od medicniskih bolesti i nastaviti liječenje putem rukje.

Enes Beganović
Vrati se na popis tema

Sva prava pridržana od strane lijecenje-kuranom.com © 2002 - 2021
Kontakt informacije: e-mail info @ lijecenje-kuranom.com ili tel 00 387 (0)61 757 819
Web dizajn i izrada: DX.webTech - dx.webtech (@) gmail.com
Ucitavam...
Prijavite grešku