Es-selāmu 'alejkum i dobrodošli...


Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Bismillahi-r-rahmani-r-rahim

Forum

Novosti: »

Nur dova i kako unistiti hamjalije

Vrijeme: 8.2.2012. u 22:18

Pitanje:
Postovani Enese, 
jednom sam dobila dovu NUR , nemam pojma sta ona znaci(ja sam je prekucala i nosim je sa sobom, tako je pisalo da treba?Sta je znacenje te dove i da li je grijeh nositi uza se?
Takodje me interseuje kako da se rijesim hamajlije koju sam dobila prije 10 godina, od jednog hodze, ne bih imenovala ovako javno ime, to vise nije vazno jer sam na ovom formu procitala da nosenje hamajlija nije dobro!?Nisam je nikad otvorila i nemam pojma sta je tu?I nteresuje me sta mislite o Smaji iz Gracanice koji lijeci rukijom?Preporucili su mi da ga nazovem!!!!
Selam
Liječenje Kur'anom » Pitanja i odgovori » Nur dova i kako unistiti hamjalijeOdgovor:
We alejkumusselam

Ima vec nekoliko tema koje su vec pokrenute oko nur dove i pod slicnim nazivima.Takve dove nisu prenesene od poslanika savs i svojstva koja im se priprisuje nemaju osnovu.Svaki vid takve dove, bolje je otkloniti od sebe, zbog popratnog teksta o tome sta ta dova ''lijeci''.
MAlo vise o navedenoj dove mozete procitati na linku:
Detaljnije

Hamjalije u sebi sadrze cesto puta kur'anske ajete pa je takve zapise najbolje unistiti spaljivanjem a taj pepo po mo mogucnosti, zakopati u zemlju ili baciti niz rijeku.
A sto se tice navedenog covjeka, nisam imao priliku da cujem za takvog, tako da ne mogu nista da komentarisem o njegovom radu.

Enes Beganovic
Vrati se na popis tema

Sva prava pridržana od strane lijecenje-kuranom.com © 2002 - 2021
Kontakt informacije: e-mail info @ lijecenje-kuranom.com ili tel 00 387 (0)61 757 819
Web dizajn i izrada: DX.webTech - dx.webtech (@) gmail.com
Ucitavam...
Prijavite grešku