Es-selāmu 'alejkum i dobrodošli...


Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Bismillahi-r-rahmani-r-rahim

Forum

Novosti: »

Sumnje u crnu magiju i sihire

Vrijeme: 28.8.2011. u 20:31

Pitanje:
Es Selamu alejkum, molim vas ako neko zna mozel se istihara namaz klanjati za sebe ako imas sumnje u crnu magiju i sihire? To me jako brine vec dosta dugo vremena imam problema i sumnjam na sihire ali me strah dati nekom svoju sliku da mi klanja istiharu.
Samo da napomenem jedne prilike sam slusala rukju i imala sam dosta reakcija na nju, pa bi sama sebi klanjala istiharu al neznam da li se to moze i kako, da li ce mi doc u san da li ima sta od moji sumnji?
Molim vas zelim to uraditi sto prije, unaprijed veliko hvala.....
Liječenje Kur'anom » Pitanja i odgovori » Sumnje u crnu magiju i sihireOdgovor:
We alejkumusselam
Istihara namaz jeste namaz dvoumljenja i svako ga treba klanjati za sebe.Obicno se klanja kad smo u neodumici sta da uradimo pa se klanja dva ili vise rekjata i onda donosimo odluku, nadajuci se naboljem rjesenju.
U tvom slucaju, kako si vec opisala da si slusala audio rukju i pojavile se reakcije, znaci da imas problem i da su navedene reakcije dzina na ucenje kur'ana.
To ne mora da znaci da je problem veliki i da treba dosta truda da se rijesi, al prakticiranje osnovih stvari u Islamu(abdest, redovono obavljanje namaza) itekako daje doprinos brzem rjesavanju nastalog probelema.
Moja preporuka jeste, da se cvrsto oslonis na Allaha i da sama sa sobom rascistis po pitanju strahova i da tek tada krenes na sa rjesavanjem problema putem rukje.
Molim Allaha da ti olaksa stanje i da izlaz iz stanja u kome se nalazis.

Enes Beganovic
Vrati se na popis tema

Sva prava pridržana od strane lijecenje-kuranom.com © 2002 - 2021
Kontakt informacije: e-mail info @ lijecenje-kuranom.com ili tel 00 387 (0)61 757 819
Web dizajn i izrada: DX.webTech - dx.webtech (@) gmail.com
Ucitavam...
Prijavite grešku