Es-selāmu 'alejkum i dobrodošli...


Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
Bismillahi-r-rahmani-r-rahim

Forum

Novosti: »

Sihr ili ne?

Vrijeme: 28.8.2011. u 20:04

Pitanje:
Es selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu braco, treba mi HITAN savet/odgovor!

Nasao sam u kolacima koje je komsinica donijela nokte (tacnije 2 nokta u jednom od kolaca). Sinoc sam pojeo dva kolaca i jutros jedan, a jedan ispljunuo u kojima sam nasao nokte. Majci sam opisao da je to akt onih koji postavljaju sihr, jer sam ranije citao o tome. Voleo bih da cujem vas savet? Kako da se postavim u ovoj situaciji... majka tvrdi da sam poludeo, ne veruje mi!
Liječenje Kur'anom » Pitanja i odgovori » Sihr ili ne?Odgovor:
We alejkumusselam we rahmetullahi we berekatuhu.
Allah najbolje zna,ali moze biti slucjanost to sa noktima....jer obicno sihr kad se pojede, osoba ne osjeti nista dok jede nego se posljedice jave kasnije.
Zvuci nevjerovatno, ali obicno se mogu unijeti u tijelo stvari koje je nemoguce da insan ne osjeti npr konci, dlake, krv pa i nokti.

Mislim da u tvom slucaju, nema mjesta panici, pogotovo ako nisi osjetio nikave promjene nakon sto si pojeo kolace: ne boli te stomak, nemas nesvjesticu i slicno,

A s druge strane ako bas hoces da budes siguran u to, poslusaj rukju i
vidi hoces li imati kakve rekacije ili se javi nekom od ucaca rukje pa neka ti prouci rukju, mada i pojava reakcija ne mora da bude pokazatelj
da je problem bas od sinoc tj od tog kolaca. Desi se cesto puta da ljudi imaju problem ali nisu ga svjesni dok ne dode u neku od situacija: smeta mu ezan, smeta mu ucenje kur'ana, pocinje da klanja redovno pa mu se javlja nemir pri namazu.

Ako problem bude prisutan i nastao je od sinoc, vjerovatno ces pri slusanju rukje imati nagon na povracanje i vjerovatno ces izbaciti sihr.

Enes Beganovic
Vrati se na popis tema

Sva prava pridržana od strane lijecenje-kuranom.com © 2002 - 2021
Kontakt informacije: e-mail info @ lijecenje-kuranom.com ili tel 00 387 (0)61 757 819
Web dizajn i izrada: DX.webTech - dx.webtech (@) gmail.com
Ucitavam...
Prijavite grešku