nemamo posebnu sekciju za snove, a nisam ni procitao nigdje da nisu pozeljni postovi o tome, pa cu ja ovdje napisat sta sam sinoc usnio pa ako ima neko neko konstruktivno misljenje bujrum da ga izjasni, jer ja nikako nemogu dokucit sta je?
Usnio sam da sa grupom muskaraca idem na dvoboj strijelama protiv jedne druge grupe, i pravilo je bilo, ako oba strijelca ostanu zivi, npr. promase, duel se nastavlja macevima!
Ok, meni je to bilo bezveze i ja nisam htio da se duelisem, nego sam samo onako spustio ruke niz tijelo drzecu luk u ruci, a onaj protivnik me onda pogodi u sred grudi strelom svojom
A poslije toga, mi oper svi skupa, ja i moja grupa idemo kuci, mislim ni ja niti neko od grugih nije bio povredjen, iako me je pogodio onaj drugi! Pa sam se cudio tome al nije bilo dalje sna o tome, samo smo isli kucama svojim.
Odma u nastavku tog sna, usnijem svoju zenu kako je dosla meni u stan(napomena:nezivimo skupa od 01.04) i pere sudje, al bez marame( a nosi je od 19 godine, bili smo uzeti tada) i ja je pitam gdje ti je marama, a ona kaze, onako smjeskajuci se,
da je vise ne nosi. Mene je to(sto ne nosi maramu) toliko zabolilo u grudima da sam osjetio bol u snu nekako, cudno zvuci znam, al sta mogu. (Nisam tada ja u snu mislio na tu cinjenicu, da je ona u stvari u STANU, a ne vani negdje i da tu ne nosi inace maramu?)
E sada tu se prekida slika sna sa njom odjedamput moj otac (umro 08.07.2006, sutra godisnjica) na seciji sjedi i sa mnom prica a ja stojim ispred njega, i ja njega pitam:"Aba, pa daj mi reci sta da radim, slobdno me posavjetuj!". A on onako mimikom meni kaze(kao hoce da mi da do znanja) "pa mozes uradit to ili ono drugo, sto god uradis tvoja je odluka". Neznam zasto ja mislim da je on to htio da mi kaze u snu, al tako mi je doslo i takosam to shvatio.
Jer sam u zadnje vrijeme stalno u nedoumici sa samim sobom, STA BI JA URADIO KAD BI MOJA ZENA REKLA DA HOCE DA SE POMIRI I DA JOJ JE ZAO STO JE URADILA(nisam siguran da ja nju jos volim i hocu, iako kad neko spomene razvod ja poludim, i dugo mi treba da se smirim).
Mislim da se ovo odnosi i na ovo, a Allah dz.s. najbolje zna! Znal neko sta znaci sanjati musku umrlu osobu??
Ono sa strijelama mati misli da neko mozda obnavlja sihir, a ja stvarno pocesto padnem nazad na pocetak problema, i onda pojacam slusanje kurana i terapije i onda elhamdullilah brzo se unormalim i budem dobar.
Selam aleikum
evlad67