Zabrinuta

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: Zabrinuta

Post od Senad » Sub Apr 05, 2008 4:06 pm

Azrija napisao:Selam alejkum

Skoro sam pricala sa jednom zenom , rekla mi je da te one cvorove na koncu razvezem , da to bacim .
Sta da radim ?
Esselamu alejkum

Sestro što ćeš se bolan mučit oko razvezivanja dok to uradiš mogla bi mnogo toga naučiti što će ti biti od koristi i da vam se želje ispune inšaAllah.

Baci to u vatru , sve će to vatra da razveže . Ako imaš i drugi hamajlija, zapisa i ostalog sve u vatru,

Nereče nam da li je sve uredu sa medicinske strane kada je u pitanju začeće?

Da li praktikujete vjeru?

Ako se niste testirali na džinsko šejtansko djelovanje učinite to!

Ne gubite nadu u Allahovu milost .

Ako niste do sada tražili pomoći na ispravan način možete početi već od sada i lagano krenuti u novi život .

Svako dobro i neka vas Allah s.w.t. obraduje čestitim porodom.

Esselamu alejkum

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: Zabrinuta

Post od Senad » Sub Apr 05, 2008 6:49 pm

Azrija napisao:
Senad napisao:Esselamu alejkum
Sestro što ćeš se bolan mučit oko razvezivanja dok to uradiš mogla bi mnogo toga naučiti što će ti biti od koristi i da vam se želje ispune inšaAllah.

Baci to u vatru , sve će to vatra da razveže . Ako imaš i drugi hamajlija, zapisa i ostalog sve u vatru,

Esselamu alejkum
Ja sam ipak sve razvezala , spalila i bacila napolje . Nekako mi je dusi lakse kad znam da su razvezani izgorili .
Sa medicinske tacke sa nama je sve u redu , ali eto i dalje cekamo Allah da nam se smiluje .
Nismo se testirali na dzinsko i sejtansko djelovanje , ja zivim u inostranstvu , inace sam iz Crne Gore , ne znam ni kome da se obratim za pomoc , nikome se nisam ni obracala . Ako zna ko od vas kome da se javim u Crnoj Gori ja bih mu bila zahvalna . Voljela bih znati da li su nasi problemi samo kusnja Allaha s.w.t. . Ako jeste , ja sabura imam , samo bih voljela znati ...

Hvala ti mili brate puno . Ovo je prvi put za ovoliko godina da otvaram dusu pred nekim o svim ovim problemima koji me zadesise .Neka te Uzviseni Allah nagradi za tvoje rijeci .
Esselamu alejkum

Idite na ovaj link http://lijecenje-kuranom.com/download/audio.html pročitaj lijepo polagano zapamti šta si pročitala i tako postu. Na kraju teksta piše ovo Rukju možete snimiti ovdje klikni na riječ >>ovdje<< i downloaduj rukju.

Testirajte se obadvoje pa nam kaži šta ima, kakve su reakcije, pa će mo dalje inšaAllah.
Voljela bih znati da li su nasi problemi samo kusnja Allaha s.w.t. . Ako jeste , ja sabura imam , samo bih voljela znati ...

Cijeli naš život je ustvari ISKUŠENJE.

* 155. Mi ćemo vas dovoditi u iskušenje malo sa strahom i gladovanjem, i time što ćete gubiti imanja i živote, i ljetine. A ti obraduj izdržljive, Kur'an

* 28. i neka znate da su bogatstva vaša i djeca vaša samo iskušenje, i da je samo u Allaha nagrada velika. Kur'an

* 2. Misle li ljudi da će biti ostavljeni na miru ako kažu: "Mi vjerujemo!" i da u iskušenje neće biti dovedeni? Kur'an

Mnogoje ajeta gdje se spominje iskušenje. Mi se trebamo truditi da na ta iskušenja odgovorimo onako kako će Allah s.w.t. biti zadovoljan sa nama.

Eto seko testirajte se netrebate nigdje ići lijepo kod svoje kuće to uradite pa će te inšaAllah na forumu dobiti upustvo šta i kako.

Esselamu alejkum

Enes
Site Admin
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Kontakt:

Post od Enes » Ned Apr 06, 2008 9:05 pm

prevelika zelja da se zanese dijete, moze da sprijeci samo zacece.
cini mi se da u knjizi stvaranje i razvoj covjkea u svjetlu kur'ana i suneta, ima jedan dio koji govori o tome.
Od prevelike zelje, dolazi do lucenja nekih hormona iz grudi, koji sprecavaju stvaranje jajen celije pa je tako nemoguce da se desi oplodnja.
Druga stvar, moze se desiti da sterilnost bude uzrokovana od strane dzina i da se preklope obije situacije.
Uglavnom, treba pokusati malo umanjiti zelju za djetetom a ako se ima mogucnost otici na rukju i korisititi terapiju koju vam da ucac.
Imao sam slicnih primjera i prije 15 tak dana su me zvali ljudi koji su prije nekih godinu i po.
Ne sjecam se koliko godina su u braku(mislim da je nekih 10 god braka iza njih) i pokusavali su sve i svasta.Od raznih lijekova, hormonskih terapija, zapisivanja, rukji...
Kod mene se dosli na izmaku snage i volje.
Ucio sam im dva puta i rekao da malo se odomore od lutanja i da samo koriste terapiju(voda, curokot, ulje, med) i da sacekaju neko vrijeme.
Medutim nisu se vise nikad pojavili, ali kad su me nazvali prije par dana pitaju me kako se pravi akika.
:D

Odgovori