pricanje u snu sa dzinima

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
sanela h
Posmatrač
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 11:36 pm

pricanje u snu sa dzinima

Post od sanela h » Uto Feb 19, 2008 5:38 pm

Selam Alejkum

Sta treba raditi ako covjek ima nocne more o dzinima i ako se smiju i navracaju covjeka da kaze da je neko drugi Bog,covjek se s njima svadja i odgoni ih i prijeti da ce ih Allah kazniti.Da li je to los znak ako covjek pocne na takav nacin komunicirati sa djinima?

AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Post od AbuAmRibnFadL » Sre Feb 20, 2008 11:48 am

Selam Alejkum

Sta treba raditi ako covjek ima nocne more o dzinima i ako se smiju i navracaju covjeka da kaze da je neko drugi Bog,covjek se s njima svadja i odgoni ih i prijeti da ce ih Allah kazniti.Da li je to los znak ako covjek pocne na takav nacin komunicirati sa djinima?

we alejkumu selam we rahmetullahi we berekatuhu

Sestro Sanela da te Allah sacuva njihovih spletki insha Allah,Ima vise nacina kako izbjeci te njihove smutnje i kontakte kojima se najcesce putem snova koriste kako bi strahom i smutnjom naceli i poceli njihove kontakte i nijete.Da bi izbjegla kontakte moras biti jaka i ustrajna u Islamu,klanjati odredjene namaze,biti pod abdestom,i zivjeti zivotom koji ne privlaci paznju dzinnima,spominjati cesce Allaha azze we dzell.Nocne more su samo sejtansko dzinsko zastrasivanje koje ponekad,kazem ponekad predje u svakodnevne kako psihicko tako i fizicko djelovanje,pa se slabo Imanska osoba koja to dozivljava preda tom svijetu bez borbe.CVilj sejtana je taj da odvrati vjernika i vjernicu od Robovanja Allahu subhanehu we te`ala,tako da se koriste svim i svacim ne bi li im to uspjelo,ponavljam uspjeva kod onih nestabilnih.Zato se ne boj u islamu ima lijeka za ove njihove spletke,jer njihov je cilj zaplasiti pa vladati a posto se mi bojimo samo Allaha onda nam njihovo zastrasivanje nemoze nauditi.To je njihov nacin rada udaljiti od Allaha, Allahovog roba i pribliziti njihovom gospodaru sejtanu l.a,pa ce naravno koristiti i rijeci,kako Bog ne postoji,kako ima drugih bogova itd itd,ali od velike je koristi i ta svadja koju snivac vodi sa njima jer se to Iman snivaca bori sa njima,al ima jedna stvar koju snivac mora ponijet sa sobomprije spavanja,a to je oruzje protiv tih nepozvanih gostiju,oruzje se sastoji od Abdesta prvog pancira protiv njih,onda Ajetul Kursija ili tespih dova poznatija kod nasega naroda,onda tri zadnje sure,Ihlas Feleq,Nas, koje se prouce u dlanove pa se tijelo potare tim dlanovima,onda prouciti 33 subhanAllah 33 elhamdulillah i 34 Allahu ekber,da bi na kraju proucili suru el Kafirun,tako da se naoruzani spavac slobodno ovim oruzjem moze upustit u lijep san zatvorenih granica za onaj svijet.Jer za svako prouceno dobijas zastitnika meleka .Neka ti i braca i sestre sa ovoga foruma dopune jos informacija.

noname
Posmatrač
Pridružio se: Uto Apr 08, 2008 11:29 pm

Post od noname » Pet Apr 11, 2008 4:27 pm

Ija sam imala takav dogadzaj dok sam imala Nocne more, zenske muske glasove cula sam i navracaju me da izgovorim nesto,opasno je to.
Ja sam jednom spavala i probudila se, nisam mogla da se pomaknem, osjetila sam ruku neciju oko moga struka drzi me. prepala sam se, jer osjetila sam kako pomjera ruku. Ija sam pocela da vrisnem, cula sam glas kaze NEMOJ, u nekim dogadzajima cujem glasove kao kroz moje misli idu ali ovaj put sam cula kao u stvarnosti. Isto jednom dok sam spavala pocela sam da vristim i ono me udari po glavi kao pravi insan osjetila sam kako me puce rukom po glavi...

cuvaj se draga sestro

Ija sam mnogo svoji dogadzaja napisala izvinjajem se, nebih zeljela nekom da kvarim raspolozenje, al samo pricam istinu.

Odgovori