Ikram napisao:Da medina sestro,svi znamo ko su sije,tacno je da oni citaju kur'an,ali ne kao i mi,nas je poseban njihov je lazan,u taj nas kur'an oni ne veruju.Njihova se vera zasniva na lazi,zar verovati njima,a kazu da Allah laze,i da je dzebrail pogresio kada je davao poslanstvo.Ja sam citala da oni imaju poseban kur'an,koji ima jos nekih plus sura.Senade da te Allah uputi,kako mozes govoriti gluposti.
Esselamu alejkum!
Ovo će vjerovatno moderator da briše. Vjerovatno je tebi neki bradonja iz saudije bolji od tog čovjeka koji uči i čita Kur'an onako kako je Allah s.w.t. zadovoljan. Da , da , tebi je bolji bradonja iz saudije koji svojim novcem pomaže da se braća u Palestini i inim zemljama gdje žive muslimani ubijaju , kolju , siluju naše sestre, majke. Krije se iza brade , držeći najispravniji Kur'an na dunjaluku a ujedno svojim postupcima ubija na desetine hiljada braće i sestara, posredno ili neposredno .
Ti moju glupost ostavi meni. JA nikoga neprisiljavam da koristi se mojim glupostima,.
Radi informacije , postoji samo jedan Kur'an , onaj kojeg je Allah s.w.t. objavio, sve drugo ako se doda , oduzme to nije Kur'an.
Ti vjerovatno nečitaš mnog i nerazmišljaš a još gore nepitaš se zašto je neko onakav ili ovakav.
Jedna je vjera i njihova i tvoja isto izgovoraju šehadet kao i ti . Da li ima onih koji su malo zalutali u svemu tome isto kao i naša braća u Bosni , vjerovatno ima, ali nemožemo generalizovat.
CITAT:
nas je poseban njihov je lazan,u taj nas kur'an oni ne veruju
Neka ti je Allah s.w.t. na pomoći.
Svako dobro ,