Sta da radim?

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Amelia
Posmatrač
Pridružio se: Čet Feb 21, 2013 5:34 pm

Sta da radim?

Post od Amelia » Pon Jun 17, 2013 9:57 pm

Selam,

htela bih da mi kazete nesto ako znate o ovome: desava mi se par puta u poslednje vreme nocu da u snu ne mogu npr. da izgovorim sehade..ili neku drugu dovu..ja sanjam da pokusavam i da u snu ne mogu, mnogo mi je tesko, na kraju uspem ali se mnogo namucim..kao da mi nesto ne da. Desavalo mi se jos podavno i paraliza, u polusvesnom stanju sam, a ne mogu da pomerim ni ruke ni noge niti mogu da govorim..pocnem da ucim dove u sebi i to bi me popustilo..Sinoc sam sanjala da mi nesto u snu ne da da skuvam kafu/kapucino, nesto mi je guralo ruke, osecaj teskobe sam imala, a gosti su u snu dosli na hatar..
Jer otac mi je preselio pre nekoliko..od tad osecam i neki veliki strah. Ne znam da li je to posledica svega sto sam zbog njegove bolesti prosla ili nesto drugo..
Inace, stalno kad sam kod kuce osecam se nekako tuzno, pretuzno..ne znam kako bih to opisala..kad izadjem isto ko da nista nije.
Izvinite ako sam konfuzna..ne znam kako ovo ni da objasnim stanje..
Klanjam, sada se trudim zaista svih 5 namaza, ranije nisam postizala jer sam mnogo bila van kuce, ucila, radila..medjutim, prestajala bih, pa opet pocinjala, pa se zato osecala lose, pa i zbog slabe koncentracije, nisam sobom zadovoljna na tom polju nikako. Pokusala sam u kratkim crtama da iznesem, da ne bih duzila..
Hvala unapred.

Amelia
Posmatrač
Pridružio se: Čet Feb 21, 2013 5:34 pm

Re: Sta da radim?

Post od Amelia » Pon Jun 17, 2013 11:38 pm

I da dodam jos par stvari, mozda imaju veze: puckaju mi stvari u sobi po noci, umisljam cesto da sam tesko bolesna a ne smem lekaru..
sa druge strane kao i da jesam,fizicki je vidljivo, imam izrazen problem sa maljama, za koje analize nisu pokazale nista, sve je u redu kao, a ja bas imam problem, i to nije kao kod mojih drugarica koje imaju a ustanovljen im je sindrom policisticnih jajnika, imaju dlacice ali ne kao ja, a isto pored svega toga mnogo se znojim..nenormalno, nema sta nisam probala nista mi ne pomaze..
Ne mogu da odvojim da li ove stvari su povezane ili ne, ali mozda ce nesto znaciti vama kad procitate.

EdinM
Mlađi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2012 8:33 pm

Re: Sta da radim?

Post od EdinM » Pon Jul 01, 2013 9:23 pm

Sve to sto si navela moze biti a i ne mora biti simptom dzinskog djelovanaj. Prije svega uzmi audio rukju i testiraj se, i to vise puta...Nakon toga ces znati na cemu si...Te stvari svakako da govore da postoji sumnja, jer njihovo naj vece oruzje jeste strah,da te strase jer oni ulaze u insana u stanju prevelikog straha,radosti itd da ne nabrajam sad. Znaci abdest,slusalice i rukja pa se javi. Sto se znojenja tice to ti dolazi od zeludca, znaci previse si stresana i tvoj zeludac u kojem je citav splet zivaca itd da ne duljim ti je uzrok tvog znojenja, drugim rijecima nervoza. Najbolji lijek za smirivanje i rahatluk jestet namaz i pokornost dragom Allahu dz.s. Znaci uradi ovako kako sam ti rekao pa javi rezultate. Da ti dragi Allah olaksa a i nama svima, te da nam se smiluje i uvede nas u dzenet. Amin

Odgovori