Trazim ucaca rukje iz Sarajeva

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Jedan_od_mnogih
Posmatrač
Pridružio se: Ned Okt 16, 2011 1:56 pm

Trazim ucaca rukje iz Sarajeva

Post od Jedan_od_mnogih » Pon Okt 17, 2011 12:56 pm

Selam svima, pokusat cu biti sto kraci i jasniji. Vec 2 i pol godine imam zdravstvenih problema, da ne idem u detalje imam nekoliko zarista: glava(pomutnja i gubljenje), pluca(nedostatak zraka i gusenja), srce(aritmije i lupanje) i stomak (nadutost). Na pocetku sam se uzdo u medicinu ali sam kasnije shvatio da je nemocna u mom slucaju pa sam se okreno vjeri i njenim metodama lijecenja i zivljenja. Posjetio sam hrpu "iscjeljitelja", obicno su metode bile zapisi ali nije bilo dugorocnijih olaksanja, da bi kasnije uvidio da mnogi ne podrzavaju ovakav vid lijecenja, tako da sam to batalio. Uglavnom uz Boziju milost i pomoc dosao sam do cvstog ubjedzenja da je rukja najispravniji i najefektivniji nacin lijecenja tako da sam posjetio neke ucace u Zenici gdje se potvrdilo da imam probleme izazvane dzinskim djelovanjem, ugl potvrdilo se da sam na necemu, pretpostavljam na sihrima, a Allah najbolje zna. Nekih ozbiljnijih reakcija nije bilo ali nakon ucenja rukje pustali su mi krv iz prstiju i je prilicno frcala.

Uglavnom sustina mog problema je da zivim u okolini Sarajeva i da nisam u mogucnosti cesce ici u Zenicu tako da mi je potreban neko ko uci rukju u Sarajevu radi pristupacnosti. Nisam se htio zalijetati pa sam se odlucio konsultovati sa nekim strucnim i sigurnim, a ova stranica sigurno nudi takve. Dakle bilo kakva pomoc je dobro dosla, dal' putem kontakt telfona nekog ucaca iz Sarajeva ili na neki dr nacin, eto halalite ako sam bio opsiran al' opet red je da objasnim problem :) . Selam i svako dobro

Islam
Posmatrač
Pridružio se: Čet Okt 13, 2011 7:16 pm

Re: Trazim ucaca rukje iz Sarajeva

Post od Islam » Pon Okt 17, 2011 1:32 pm

Selam Alejkum brate!
Vidim da tražiš učača rukije iz Sarajeva, ja isto imam problema sa sihrom pa se liječim i uz ALAHOVU pomoć bolje je, što se tiče učača ja ti idem kod ABDUREZAKA kod Sarajeva. Raspitaj se kod Fahdove džamije.

Jedan_od_mnogih
Posmatrač
Pridružio se: Ned Okt 16, 2011 1:56 pm

Re: Trazim ucaca rukje iz Sarajeva

Post od Jedan_od_mnogih » Uto Okt 18, 2011 2:39 pm

Hvala ti brate u svakom slucaju, da te dragi Allah izlijeci svojim lijekom i da ti da svako dobro. Ako jos neko zna kakvih pouzdanih ucaca neka javi ovako ili na pp. Selam

Odgovori