Neobicno!

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Neobicno!

Post od Haris » Uto Okt 04, 2011 10:36 pm

Esselamu alejkum,

Moguće da je pozitivan znak ka izlječenju, a opet, kao što Senad veli. Šta god da je, odazovi se. Abdest laganice i dvicu makar raspali.. :-)

Allah zna najbolje :)

Meri
pisem pomalo
Pridružio se: Sub Avg 13, 2011 12:56 am

Post od Meri » Uto Okt 04, 2011 10:57 pm

Zanima me mozel nam se u snu pokazat onaj koji nam zlo cini,tj ono cime smo obuzeti...Sinoc sam bas sanjao kako sam u da izvinete u WC-u a ispred mene se prvo na zemlji stvorila sjenka a kasnije i sam i vidio tu neku osobu,sta je vec..Bio je muskarac duge smedje kose kao smjeskao se a ja sam u snu bio na smrt preplasen..nisam mogo doci sebi..kako sam vec naveo cesto imam slicne snove...
Selam

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Sre Okt 05, 2011 10:08 pm

Pa može se desiti da se nešto ukaže, da li da vidiš osobu koja ti je napravila, ili mjesto sihra, ili pak onako džinne koji prepadaju u snu sa sjenkama i slično.

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Post od Senad » Sre Okt 05, 2011 10:36 pm

Meri napisao:Zanima me mozel nam se u snu pokazat onaj koji nam zlo cini,tj ono cime smo obuzeti...Sinoc sam bas sanjao kako sam u da izvinete u WC-u a ispred mene se prvo na zemlji stvorila sjenka a kasnije i sam i vidio tu neku osobu,sta je vec..Bio je muskarac duge smedje kose kao smjeskao se a ja sam u snu bio na smrt preplasen..nisam mogo doci sebi..kako sam vec naveo cesto imam slicne snove...
Selam
selam

Ne nasjedaj na te folove , vidio u snu ovog ili onog, Nije važno koje, traži zaštitu od takvih snova . A tu gamad što prije odstrani od sebe. Poradi malo više na sebi zaštitne dove .

Pročitaj malo osnovima ,kakvih ima pa će ti biti jasno. To je kod tebe žestoko moraš to eliminisat.

selam

Meri
pisem pomalo

Post od Meri » Čet Okt 06, 2011 7:38 pm

Selam
Nezz ja bi da idem hodzi da mi prouci rukiju al nekako uvijek se predomislim,a i ne mogu da se nakanim iako sam svjestan da me mozda oni odvalce il sl. al opet nesto uvijek me spreci da odem...A sto se tice toga ja msm da nam je dobro napravljeno,cjelokupnoj porodici jer dnevno se desavaju svadje i po 5 puta..ja nezz kako vise svi izdrzimo,majka je prije 10 god osjetila da je nesto u snu kao gusi,od tad je skroz mrsava tako reci propala u licu,stalno trazi da je masiram,bol joj se javlja na razlicitim djelovima tjela,ja je molim d aide hodzi ona kaze ne smije..i ona stalno u noci gotovo svako vece ruzno sanja i vristi u snu..msm ne mogu je ja natjerat da ide,ja je molim a ona ne smije..Nezz,nekako nisam sretan,cak iako mi se dese lijepe stvari koje sam prije zelio postanu mi teret,i nekako dodje sreca ali samo povremeno...Cak mi prolaze po glavi misli da je sve propalo,da je sve uzalud,da sam u bezizlaznoj situaciji i cak i na trenutke bi sam na sebe digao ruku..eto dotle je doslo..bude lijepih dana,ali ne zivi se od 10 lijepih dana u godini ha ya

Selam

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Čet Okt 06, 2011 10:34 pm

Hajde ti pokušaj dobaviti naučene vode, pa malo špricaj po ćoškovima, stvarima, odjeći, krevetima i slično, a također nađi El-Bekare pa puštaj barem jednom u 3 dana, pa gledaj onda kakve se stvari dešavaju.

Može se desiti da se svađe smire, a opet se može desiti da bude još više nervozni.

Meri
pisem pomalo

Post od Meri » Čet Okt 06, 2011 11:03 pm

Pokusat cu nabaviti to,ali ako ne nabavim def sam odlucio otici hodzi,jer ovo moram okoncati,isto kao da sam u nekom ruznom snu iz kojeg se ne mogu probuditi..aBd bice bolje kad odem da mi prouce rukiju..

Selam

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Pet Okt 07, 2011 4:51 am

E, nemoj se postavljat prema tome kao "moram ovo okončati". Jer mogao bi se ubrzo razočarati. Svi mi uživamo u svakojakim blagodatima i može se reći lijepom životu (nismo gladni, žedni, goli i bosi, imamo luksuz, auta, mobitele, računare) i kada nas pritisne nešto "malo" mi bi to okončali tek tako.

Onom koji žuri obično se oduži sve to.

Samo saburli, ti kreni lagano. I ne planiraj da se preko noći to otkloni. Opet lijepo bi to bilo da tako bude, a da se ne bi razočarao, računaj da se može prolongirati.

Odgovori