Trebam savjet u vezi hamajlije

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Trebam savjet u vezi hamajlije

Post od Haris » Sre Jul 07, 2010 4:56 pm

SUBHANALLAH :shock:

senci
Mlađi član
Pridružio se: Pon Avg 10, 2009 7:04 pm

Post od senci » Sre Jul 07, 2010 7:14 pm

MIRAJ napisao:ja se vise ne cudim sto mi je allah nedavno savjetovao da vise ne pisem na ovom forumu. od sada slusam samo njega a ne ljude koji me u njegovo ume kore. allah najbolje zna o meni. da je imao povjerenje u ljude vec bi mi odavno omogucio ucaca rukje i ne bi trazio da se sama lijecim uz njegovu pomoc.
ovo je moja zadnja poruka na forumu.

selam alejkum wa rahmatulah wa barakatuh
Alejkumu Selam we rahmetullahi ve berekatuhu. Neka te Allah dž.š. uputu na pravi put.

ribica
Posmatrač
Pridružio se: Sub Jun 19, 2010 10:53 am

Post od ribica » Pet Jul 09, 2010 12:28 pm

Es selamu alejkum

Jos jednom zahvaljujem Vam svima na odgovoru...

Samo da se nadovezem na neke postove...znam da je zdravlje najvaznije na svijetu, ali da bi bio zdrav trebas imati određeni izvor prihoda,a kako ces ako ne radis(jedino ako imas nekog sa strane da ti pomogne dok se ne snadjes,dok ne dodju neka bolja vremena).Sve ove godine koliko kuburim sa sihirima,izdavala sam se para i para obilazeci hodze,bionergeticare od Visokog do Tuzle...i eto sta se opet desava,da se sihiri probude. Znam da mnogi ne vjeruju u dzine, ni ja nisam vjerovala dok se nisam sama suocila sa ovim problemom. Zato dio onoga sto mi se desava u zivotu, znam da je povezano sa sihirima.
Stoga,odsad pomoc pronalazim jedino u obracanju Allahu dž.s.,postovi na ovom forumu su mi zaista puno pomogli...
Hvala jos jednom :)

elma np
Stari član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 6:27 pm

Post od elma np » Sub Jul 10, 2010 4:43 pm

MIRAJ napisao:
elma np napisao:
MIRAJ napisao:sihiri se mogu obnavljati i praviti novi ako starima oslabi moc djelovanja i ako porucilac ide opet kod sihirbaza da nekome obnovi urok. negdje sam citala da se crna magija obnavlja svakih 4 do 5 godina, a nebih se iznenadila i da je obnavljaju u kracem roku. sto je duzi rok sihira, mislim ako traje i obnavlja se godinama, to ga je teze izlijeciti. ja sam u jendom od postova napisala da lijecenje bioenergijom nije nista drugo nego japanski reiki sto je navodno lijecenje uz pomoc duhova. bionenergija je samo modernizovaniji pojam namijenjen za zapadni svijet ali princip je isti. jedini covjek koji je lijecio ljude na slican nacin je bio Isus Hrist ali on je lijecio uz Alahovu pomoc. Isus se takodje bavio egzorcizmom, tj. istjerivao je dzine iz opsihrenih ljudi. Danas jedini i pravi nacin lijecenja je Kuran. Ins'Alah. Obracaj se Alahu i samo Alahu. subhan alah. Imas sva uputstva ovdje na forumu.

neka te Alah sacuva od daljih napada i izlijeci.
selam alejkum va rahmatulah va barakatuh
ISA A.S a ne isus hrist.kad vec govoris o njemu onda reci i njegovo tacno ime. :lol:
ako vec zelimo "tacno" izgovaranje onda je njegovo tacno ime josua jer potice iz nazareta tadasnje judee. josua se na arapskom izgovara isaa, krscani ga zovu isus krist ili samo isus. na njemackom se kaze jesus (jezus) and na engleskom jesus (dzizez). prema tome svi njegovi nazivi su tacni. :)
ako sam mu se zamjerila time sto sam napisala isus hrist a ne isaa onda neka mi on licno sudi. ;)
NA ovoj stranici nema nemaca niti engleza,nemoras me uciti kako se na tim jezicima kaze Isa a.s,ja to i sama znam.Mi muslimani kazemo Isa a.s i tacka. :lol:

Odgovori