Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Visoko
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Nov 20, 2009 1:53 pm

Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?

Post od Visoko » Sub Dec 26, 2009 7:06 pm

Selam alejkum,
Interesuje me da li se moze sta uciti osobi za uklanjane sihira ako osoba nije prisutna?Vrlo mi je vazno,jer ta osoba nece da ide da se lijeci Kur`anom i ne zivimo vise zajedno.Sta da radim?
Hvala
Selam alejkum

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?

Post od Haris » Ned Dec 27, 2009 1:14 am

To bi bilo malo i poteško. Jer osoba koja ima problema sa džinima i šejtanima mora da sluša rukju jer ona prži njih. Ako je osoba daleko i ne čuje rukju, onda džini/šejtani ne čuju i njima ne smeta rukja, pa su oni zadovoljni. Postoji način liječenja u neznanju oboljelog tako što mu se daje hrana, voda na koju je naučeno, na njegovu postelju se šprica voda naučena, špricaju se ćoškovi kuće, pušta se Kur'an kad osoba nije tu i td., ali za sve je to potrebno da se ima bliži kontakt sa tom osobom.

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?

Post od Senad » Ned Dec 27, 2009 12:23 pm

Visoko napisao:Selam alejkum,
Interesuje me da li se moze sta uciti osobi za uklanjane sihira ako osoba nije prisutna?Vrlo mi je vazno,jer ta osoba nece da ide da se lijeci Kur`anom i ne zivimo vise zajedno.Sta da radim?
Hvala
Selam alejkum
Esselamu alejkum

Brate pokušaj liječit sebe pa ćeš vidjet , moguće je da i od tebe postoje ta nekakava isijavanja, hajde da kažemo negativne energije. Radi na sebi, hajr inšaAllah

Esselamu alejkum

Odgovori