Selam alejkum,
Interesuje me da li se moze sta uciti osobi za uklanjane sihira ako osoba nije prisutna?Vrlo mi je vazno,jer ta osoba nece da ide da se lijeci Kur`anom i ne zivimo vise zajedno.Sta da radim?
Hvala
Selam alejkum
Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?
To bi bilo malo i poteško. Jer osoba koja ima problema sa džinima i šejtanima mora da sluša rukju jer ona prži njih. Ako je osoba daleko i ne čuje rukju, onda džini/šejtani ne čuju i njima ne smeta rukja, pa su oni zadovoljni. Postoji način liječenja u neznanju oboljelog tako što mu se daje hrana, voda na koju je naučeno, na njegovu postelju se šprica voda naučena, špricaju se ćoškovi kuće, pušta se Kur'an kad osoba nije tu i td., ali za sve je to potrebno da se ima bliži kontakt sa tom osobom.
Re: Mogu li se ukloniti sihiri ako osoba nije prisutna?
Esselamu alejkumVisoko napisao:Selam alejkum,
Interesuje me da li se moze sta uciti osobi za uklanjane sihira ako osoba nije prisutna?Vrlo mi je vazno,jer ta osoba nece da ide da se lijeci Kur`anom i ne zivimo vise zajedno.Sta da radim?
Hvala
Selam alejkum
Brate pokušaj liječit sebe pa ćeš vidjet , moguće je da i od tebe postoje ta nekakava isijavanja, hajde da kažemo negativne energije. Radi na sebi, hajr inšaAllah
Esselamu alejkum