Novi web site www.lijecenje-kuranom.com
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Novi web site www.lijecenje-kuranom.com
Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog,
Eselamu alejkum,
Najveća zahvala pripada Allahu...
Hvala Allahu kada je omogućio da se ovo privede kraju, nanovo Hvala na pameti, vremenu, znanju, tehničkoj mogućnosti, hvala na svemu dobrom, koje nas čini Njegovim iskrenim robovima, a hvala i na onom lošem koje nas uči dobrom i čisto od grijeha.
Nakon više od 3 mjeseca povremenog rada, kada se nađe vremena od obaveza, neki period svaki dan, neki period jednom u 7 dana i td., uspjeli smo privesti kraju web site. Koordinator je bio Enes, pratio rad, davao ideje, dodali smo neke nove stvari, neke stare, manje potrebne, izbacili i td.
Adresa je i dalje http://www.lijecenje-kuranom.com i volio bih čuti vaše mišljenje, kritike, sugestije, pohvale i td.
Ukoliko opazite grešku, imate opciju prijave greške pa ćemo se potruditi dotjerati i to.
Pozdrav i selam.
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog,
Eselamu alejkum,
Najveća zahvala pripada Allahu...
Hvala Allahu kada je omogućio da se ovo privede kraju, nanovo Hvala na pameti, vremenu, znanju, tehničkoj mogućnosti, hvala na svemu dobrom, koje nas čini Njegovim iskrenim robovima, a hvala i na onom lošem koje nas uči dobrom i čisto od grijeha.
Nakon više od 3 mjeseca povremenog rada, kada se nađe vremena od obaveza, neki period svaki dan, neki period jednom u 7 dana i td., uspjeli smo privesti kraju web site. Koordinator je bio Enes, pratio rad, davao ideje, dodali smo neke nove stvari, neke stare, manje potrebne, izbacili i td.
Adresa je i dalje http://www.lijecenje-kuranom.com i volio bih čuti vaše mišljenje, kritike, sugestije, pohvale i td.
Ukoliko opazite grešku, imate opciju prijave greške pa ćemo se potruditi dotjerati i to.
Pozdrav i selam.
Re: Novi web site www.lijecenje-kuranom.com
Esselamu alejkum
Gore umjesto <<Our Community>>> ubaci nešto drugo što ima veze sa stranicom
Ovu zelenu boju što je okvir osvjetli
Gore umjesto <<Our Community>>> ubaci nešto drugo što ima veze sa stranicom
Ovu zelenu boju što je okvir osvjetli
Sto se tice tog loga, to je uklonjeno, refresuj stranicu i nece je biti.
Sto se tice voje, ovo je gotova skripta, tako postavljena, tako da to ne cackamo sad za sad
Sto se tice voje, ovo je gotova skripta, tako postavljena, tako da to ne cackamo sad za sad
Alejkum ve Selam brateHaris napisao:Bismillāhi-r-rahmāni-r-rahīm
Eselamu alejkum,
Pozdrav i selam.
Super ,bas mi se svidza ,veoma iznenadzujece,kad sam otvorio ovu stranicu,vidim sva drugacija ,pa sam se pitao gde sam sada ja ,a znam da nisam na google trazio stranicu ove tematike,ali dobro dodzoh posle sebi .
Ali posle sam se opet nekako cudno iznenadio ,pa pitah sebe ,gde je sada forum ,gde cu sada da pisem ,zbog cega je uklonen itd,ali posle opet dodzoh sebi .Sve u svemu super je,Ellhamdulilah ,samo nemojte sada da svakog meseca opet menjate profil ovog veb sajta.
Imam jedan predlog ,samo neznam sta cete vi reci na to.
Ovo sto hocu predloziti nema na nijednom forumu,ali sam video na nekim stranicama ,ispod nekog postavljenog texta ,najvise su textovi desevanja iz sveta,i onda ispod stoje komentari sa opcijom -i + ,tako da svako moze ko hoce oceniti taj komentar ili post ,ako budete usvojili .Mislim po ovome ,osoba moze bolje proceniti ,kakav je smisao i vrednost posta.
Selam Alejkum i sve najbolje u daljem radu InsAAllah.
Amin
Esselamu alejkumEnes napisao:Sto se tice tog loga, to je uklonjeno, refresuj stranicu i nece je biti.
Ne ukloniti ,, nego postaviti neki logo vezan za stranicu!
Obradi neku sliku , i umjesto one .
Znam da je skripta ,, al' nije armirani beton
Nije armiran beton, al sad za sad ima se preca posla
Dok bude snijega pa onda malo dangubit na tome.SAd za sad ovako, ostaje.
A slika je uklonjena, jer se forumu moze pristupiti preko glavne stranice, pa nam sad za sad smeta.
A slika je uklonjena, jer se forumu moze pristupiti preko glavne stranice, pa nam sad za sad smeta.
-
- Veteran
- Kontakt:
Evo ovdje je ono o čemu Enes govori: http://www.lijecenje-kuranom.com/forumi/indexEnes napisao:Nije armiran beton, al sad za sad ima se preca posla
Pa bi bilo ružno da imamo logo u pola weba.
@sadaka, možda Enes pronađe kakav addon za forum koji ima tu opciju.
Mada bi se moglo uradit ručno, samo trebalo bi sjest i proučit tabele baze i ostalog. Ali nema ni potrebe..
To je nešto kao na youtube.
Selam Alejkum
U posljednje vreme desava se ,da nemogu uci na forumu ili na neku drugu rubriku na pocetnu stranu,dok na pocetnu stranu udzem bez problema,a na drugim sajtovima ide bez problem, a juce nije radio forum oko tri-cetiri sata,dobro to nema veze ,jasno mi je desise i to nekad ,ali ovo da nemogu uci na forum ili na neku drugu rubriku i to tako dugo traje i malo cesce u zadnje vreme,pa sada pitam ,jeli ima jos neko ovakav problem i zanima me ,jeli adminstraciji poznat ovako nesto.
Selam Alejkum
U posljednje vreme desava se ,da nemogu uci na forumu ili na neku drugu rubriku na pocetnu stranu,dok na pocetnu stranu udzem bez problema,a na drugim sajtovima ide bez problem, a juce nije radio forum oko tri-cetiri sata,dobro to nema veze ,jasno mi je desise i to nekad ,ali ovo da nemogu uci na forum ili na neku drugu rubriku i to tako dugo traje i malo cesce u zadnje vreme,pa sada pitam ,jeli ima jos neko ovakav problem i zanima me ,jeli adminstraciji poznat ovako nesto.
Selam Alejkum
Do servera je na kom je hostnig.Desaje se svima, nije samo tebi, nema veze sa novim dizajnom.
A jel se moze to nekako srediti,nije problem ,naviknucemo se i na ovo ,nego kad bi se to nekako sredilo,bilo bi jos bolje.Enes napisao:Do servera je na kom je hostnig.Desaje se svima, nije samo tebi, nema veze sa novim dizajnom.
-
- Veteran
- Kontakt:
Za to je zadužena gospoda kod kojih je zakupljen server. Mi tu ne možemo trenutno ništa. Kontaktirat ćemo njih pa ćemo da vidimo šta vele.
Esselamu alejkumHaris napisao:Za to je zadužena gospoda kod kojih je zakupljen server. Mi tu ne možemo trenutno ništa. Kontaktirat ćemo njih pa ćemo da vidimo šta vele.
Nije do servere već do vas, puno čačkate a svjeta mnogo pred vratima
es-selamu alejkum,
čestitke za trud, i neka vas mir prati
čestitke za trud, i neka vas mir prati
-
- Veteran
- Kontakt:
Nećemo višeSenad napisao:Esselamu alejkumHaris napisao:Za to je zadužena gospoda kod kojih je zakupljen server. Mi tu ne možemo trenutno ništa. Kontaktirat ćemo njih pa ćemo da vidimo šta vele.
Nije do servere već do vas, puno čačkate a svjeta mnogo pred vratima
Selam alejkum
Ne bi hteo da se mesam u rad Adminstracije ,imam sve reci pohvale,samo bih nesto predlozio ,ako se nema nista protiv.
Na jednom drugom forumu ,to jest na Islam Bosna,svaki clan koji je ulogan,ima vec otvoreno polje kod svakog posta,da bi se moglo odmah pisati poruku.
To mi se veoma svidza ,jer je veoma jednostavnije i lakse,nego sto je slucaj sada.
Selam alejkum i sve najlepse u daljem radu.
Ne bi hteo da se mesam u rad Adminstracije ,imam sve reci pohvale,samo bih nesto predlozio ,ako se nema nista protiv.
Na jednom drugom forumu ,to jest na Islam Bosna,svaki clan koji je ulogan,ima vec otvoreno polje kod svakog posta,da bi se moglo odmah pisati poruku.
To mi se veoma svidza ,jer je veoma jednostavnije i lakse,nego sto je slucaj sada.
Selam alejkum i sve najlepse u daljem radu.