Selam aleikum,
dali je moguce i dali bi vlasink webstranice i administratori htjeli da ubace jedan chat-modul u webstranicu, ima dovoljno njih koji su bezplatni i slobodni da se koriste!?
Nisam uspio da dokucim dali je website napravljen uz pomoc cms-systema ili individualno, jedan po jedan html-dokument(od Enesa licno na primjer ili nekog drugog dizajnera)!?
Mislim da bi to bilo fino iako nema toliko posjetilaca u jednom vremenu, ali mislim da bi ih bilo sigurno poslije vise, ipak neki odgovori mogu se prije postati
na taj nacin, i prije svega razmjena misljenja!
Pa sta vi mislite o ovome,chat-modul???
selam aleikum
evlad67
Ubaciti "chat-modul"?
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Ubaciti "chat-modul"?
Drugim rijecima shout box
i ja bih to volio kada bi moglo da nas brat Enes to uradi pa da mozemo nako nekada se sastati pa malo pisati da ne moramo cekati odgovor dan dva
-
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Nekako mi to djeluje kao da bi forum izgubio smisao, to bi bio chat obicni onda..
-
- pisem pomalo
- Pridružio se: Uto Jun 09, 2009 12:11 am
Da, i ja se slažem s bratom Musliman_, osim toga ovako se svi koji dođu mogu okoristiti od nečijeg pitanja/odgovora, iako u momentu postavljanja pitanja nisu bili prisutni. Jedina moja primjedba forumu je to što ima beskrajno mnogo otvorenih tema koje su u biti iste, pa bi bilo dobro ubuduće da se ne otvaraju nove teme već da se piše pod već postojećim, ako toj temi odgovara naslov. A ostalo je masha'Allah Allah vas nagradio svakim hajrom, meni je puno lakse kad mogu svoj problem da podijelim s insanima koji razumiju sta znači bolovati od sihra i džina, a i nova saznanja su uvijek dobrodošla
Selam
Selam
ja jedva cekam samo da hoce da ubaci chat pa da nekada na vecer mozemo da se sastanemo i da se dopisujemo jer nekome treba hitno odgovor ili tako nesto a nekada se na forumu odgovor ne dobije po desetak dana
Selam
Super ideja
Super ideja