Lijecnik Sinan iz sela Arnaut

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Amraa
Mlađi član
Postovi: 56
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 12:45 pm

Lijecnik Sinan iz sela Arnaut

Post od Amraa » Ned Dec 06, 2009 6:31 pm

Esselamu alejkum,

trebale bi mi informacije o jednom lijecniku, zove se Sinan a zivi u nekom selu koje se zove Arnaut, mislim da je to negdje oko Zenice ili Sarajeva, nisam sigurna. Dali neko zna dali se on bavi ispravnom metodom lijecenja. Valjda je prije bio hodza, ali je sad u penziji.

Selam!

Enes
Site Admin
Postovi: 666
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Lokacija: Zavidovici
Kontakt:

Re: Lijecnik Sinan iz sela Arnaut

Post od Enes » Pet Dec 11, 2009 6:46 pm

Piše zapise....e sad, neko i to smatra ispravim...nažalost.

Amraa
Mlađi član
Postovi: 56
Pridružio se: Ned Avg 23, 2009 12:45 pm

Re: Lijecnik Sinan iz sela Arnaut

Post od Amraa » Pon Dec 14, 2009 11:11 am

A dali je ispravno gledati u Kur´an da bi se saznalo sta je bolesniku? Jednoj je osobi navodno rekao da je napravljeno da umre. Ne znam koliko je to istina, koliko nije. Moguce je da je i prepisivao sure iz Kur´ana pa je mozda radi toga gledao u Kur´an. Samo je receno da je gledao nesto u Kur´an i nesto vadio iz Kur´ana i da je rekao da je napravljeno da taj bolesnik umre. Onda je ta osoba dobila vodu da pije u kojoj je valjda bio list na kojem je pisalo nesto iz Kur´ana.

Selam!

Korisnikov avatar
Yassin
Moderator
Postovi: 984
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 6:41 pm
Kontakt:

Re: Lijecnik Sinan iz sela Arnaut

Post od Yassin » Uto Dec 15, 2009 3:07 am

Amraa napisao:A dali je ispravno gledati u Kur´an da bi se saznalo sta je bolesniku? Jednoj je osobi navodno rekao da je napravljeno da umre. Ne znam koliko je to istina, koliko nije. Moguce je da je i prepisivao sure iz Kur´ana pa je mozda radi toga gledao u Kur´an. Samo je receno da je gledao nesto u Kur´an i nesto vadio iz Kur´ana i da je rekao da je napravljeno da taj bolesnik umre. Onda je ta osoba dobila vodu da pije u kojoj je valjda bio list na kojem je pisalo nesto iz Kur´ana.

Selam!

We Alejkumu Es Selam

Nije ispravno a dokaz za to nalazi se u casnom kur'anu

Kaze Uzviseni Allah:

''Reci: 'Niko, osim Allaha, ni na nebu ni na Zemlji, ne zna što će se dogoditi – gajb'; i oni ne znaju kada će oživljeni biti.'' (En-Neml – Mravi, 65)

“U Njega su ključevi gajba, samo ih On zna, i On jedini zna šta je na kopnu i šta je u moru, i nijedan list ne opadne a da On za njega ne zna; i nema zrna u tminama Zemlje niti ičeg svježeg niti ičeg suhog, ničeg što nije u jasnoj Knjizi’’ (El-En’am – Stoka, 59)

Odgovori