Pitanje?!
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Pitanje?!
Selam. Zanima me ovako. Da li dzinn u tijelu moze davati naznake da zeli izici iz tijela bez ucaca rukje. Da decidno pojasnim da li postoje neki simptomi koje bi on mogao davati kao naznaku da zeli izici van, i uz to da se ode kod ucaca rukje i da se problem aBd rijesi. Kroz upoznavanje dzinskog svijeta spoznao sam da imam problem sa zaljubljenom dzinicom, ali sam u zadnje vrijeme dosta omrsavio (znam razlog) jer sam se 100% unio u vjeru hvala Allahu. I sto se tice onanisanje u snu prije samog ulaska u vjeru sam ga imao cesto, medjutim nisam 2 mjeseca nisam imao problema s tim (uz fard,zikr,dovu,itd), no sinoc sam klanjao jaciju, vitr, nafile i zikr i zaspao sam pod abdestom, ujutro se probudio na sabah, vidio sam da sam imao erekciju, ali fazon je taj da se ne sjecam da sam imao san (poznato je da putem sna se desava pomenuto). Nadam se da cu dobiti par konkretnih odgovora i savjeta. Uput pored trzaja odredjeni djelova tijela u toku dana (posebno namaza) u lijevoj nozi tj u stopalu mi se desava kao vibracija, tacnije slicno kad dodirne se struja pa ostaje slicno vibraciji, i konstantno je. Selam Alejkum. Da nas Allah sacuva teskih iskusenja.
Re: Pitanje?!
Na pitanje o tome da li dzinn daje neke naznake da zeli izaci ti ne znam odgovoriti, ali cu odgovoriti na drugo pitanje.
Erekcija sama po sebi ne znaci nista i veoma cesta je, skoro u 90% ili vise slucajeva se desava u snu, i to nekoliko puta u toku noci. Sama erekcija ne znaci da si dzunub. Sto se sna tice, to nije slucaj onanisanja, jer onanisanje znaci samozadovoljavanje, kad to ti svjesno radis, a u snu moze da se desi samo poluciranje, odnosno da dozivljavas orgazam kojeg ustvari nisi svjestan, nego je produkt nadrazaja u snu. Ako nema vidljivih tragova na vesu da si imao poluciju, odnosno da si izbacio sjeme, onda nema potrebe da se kupas i time nisi dzunub, u suprotnom znas sta te sljeduje. Cak se ne mora nista ni sanjati da bi ti dozivio orgazam u snu, jednostavno se desava da dodje do poluciranja i izbacivanja sjemena. Nadam se da sam ovo razjasnio, a Allah najbolje zna.
Erekcija sama po sebi ne znaci nista i veoma cesta je, skoro u 90% ili vise slucajeva se desava u snu, i to nekoliko puta u toku noci. Sama erekcija ne znaci da si dzunub. Sto se sna tice, to nije slucaj onanisanja, jer onanisanje znaci samozadovoljavanje, kad to ti svjesno radis, a u snu moze da se desi samo poluciranje, odnosno da dozivljavas orgazam kojeg ustvari nisi svjestan, nego je produkt nadrazaja u snu. Ako nema vidljivih tragova na vesu da si imao poluciju, odnosno da si izbacio sjeme, onda nema potrebe da se kupas i time nisi dzunub, u suprotnom znas sta te sljeduje. Cak se ne mora nista ni sanjati da bi ti dozivio orgazam u snu, jednostavno se desava da dodje do poluciranja i izbacivanja sjemena. Nadam se da sam ovo razjasnio, a Allah najbolje zna.
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Također do erekcije može doći kada nas tjera na malu nuždu. Od same potrebe organ reaguje..
Halalite ako sam se pogresno izrazio ugl, skontali ste sta sam htio reci. Konkretno sam mislio o vodjenju ljubavi s dzinicom u ovom slucaju, ali nije bilo sna tako da sam bio ciste savjesti, hvala Allahu. Allah vas nagradio na odg. A za ovo prvo pitanje cu pricekati nekog, valjda ce neko znati
Selam