strah da odem ucacu

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
sabara
Posmatrač
Pridružio se: Uto Mar 13, 2012 6:43 pm

strah da odem ucacu

Post od sabara » Sre Mar 21, 2012 9:29 pm

selam!

neznam dali je ova tema vec postavljena nisam sve pregledala

ja cu insallah ici sad u petak na rukiju (grupno ucenje) nasla sam broj telefona od jednog ucaca i on mi dao adresu te dzamije gdje to bude svakog petka priznat je taj ucac u islamskoj zajednici

jedva sam cekala da bude petak ali danas mi se desilo nesta cudno..

bila sam budna pa sam gledala tv do jedno 2 ujutru lezala u krevetu na jednom mi je zujilo u glavi i tresla sam se kratko od glave do pete onda se nisam mogla vise maketi nit vristati ma nista nisam mogla i osjetila sam bila da me nesta pipa po tjelu uzasan osjecaj a nisam bila spavala cula sam tv

mogla sam sa jakom borbom bilo je bas tesko doci opet sebi i upaliti bakaru kad sam je slusala mi srce tako brzo lupalo ko da se bavim sa sportom pa sam tako zaspala

kad bakara prestade bila sam vec u dubokom snu pa me onda bilo dobro uhvatilo nisam se nikako mogla braniti ucila sam sve sure koje sam znala ali je bilo jace od mene... sad se bojim otici na rukju kad samo pomislim na to tresem se i imam ruzne misli da to nije dobro za mene da ce to meni nanjeti zlo

pokusavam ja da budem jaca od toga mislim da to mozda nije taj dzin koji pokusava sve da ne odem tamo i mislim da su te nocne more bile ko prijetnje neke bojim se sad da necu odustati da odem tamo

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: strah da odem ucacu

Post od Haris » Sre Mar 21, 2012 10:58 pm

Esselamu alejkum,

Sama si sebi dala odgovor na pitanje. Znači odgovaraju te džinni i unose strah i svakakve reakcije, vjerovatno imaju iskustva pa znaju šta ih čeka kod učača (moguće je da su isto tako u drugoj osobi bili)..

Samo ustraj u tome i otiđi na rukju, bilo bi dobro da ideš samostalno, ali ako nemaš opcije, ne preostaje ti ništa osim grupne.

sabara
Posmatrač
Pridružio se: Uto Mar 13, 2012 6:43 pm

Re: strah da odem ucacu

Post od sabara » Pon Mar 26, 2012 3:44 pm

Haris napisao:Esselamu alejkum,

Sama si sebi dala odgovor na pitanje. Znači odgovaraju te džinni i unose strah i svakakve reakcije, vjerovatno imaju iskustva pa znaju šta ih čeka kod učača (moguće je da su isto tako u drugoj osobi bili)..

Samo ustraj u tome i otiđi na rukju, bilo bi dobro da ideš samostalno, ali ako nemaš opcije, ne preostaje ti ništa osim grupne.
isla sam u petak na rukiju tamo bilo bas super zene su bili u jednoj prostoriji muskarci u drugoj samo kad sam cula ezan pocelo mi lice bilo da trza a kad je rukija pocela cim rece prvi rijec bismillah odma pocele reakcije da se pokazu pa me stavili zene na pod da lezim a kad su mi prskali vodu na koju je kuran na ucen isto ko da su stavili nesta ostro unutra bas je peklo pa sam se bas pocela tresati ali znala sam sve sta se desava oko mene onda mi dali da popijem vodu pa me to smirilo kratko vrijeme bila sam mirna i polahko sam disala to je trajalo kratko vrijeme pa sam se opet tresla

onda su mi rekli prve rijeci od sehade pa da ponovim ja odma rece cijelu ali samo sam mogla pricati kad su trazili razgovor ipak sam se ija bila prepala nevjerujem da je dzin prico ipak mislim da sam to ja bila licno nisam se bila unesvjestila i sjecam se svega

kad je zavrsila rukija prestale su sve reakcije na jednom bili mi dali jos vode da se napijem bila je hladna ali osjetila sam vrelinu u grlu bolila me glava malo eto to je bilo moje iskustvo

Odgovori