Dževad Klepić

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Nobles
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Čet Jan 16, 2014 3:47 pm

Dževad Klepić

Post od Nobles » Čet Jan 16, 2014 4:08 pm

Lijepi pozdrav iz Zagreba.

Nažalost pogodila nas je strašna tragedija. Naime majci je u 4. mjesecu 2013. godine dijagnosticiran tumor na dojci koji je metastazirao na kosti.
Od tada pokušavamo sve moguće metode liječenja, od medicinske terapije kao i sve dostupne metode alternativnog liječenja.

Da pretjerano ne duljim, u potrazi naišao sam na priče o gospodinu Klepiću iz Novih Miljanovca koji navodno uspješno liječi svakakve bolesti, između ostaloga i tumore, već niz godina.
Pronašao sam njegovu adresu i broj telefona na koji smo ga nekoliko puta kontaktirali, ali nažalost bezuspješno. S obzirom da se nalazimo u Zagrebu i da nam nije zgodno uputiti se na neviđeno može li mi netko pojasniti, ako ima iskustva sa gospodinom Klepićem, koji je princip kod njega.
Da li se trebamo najaviti i kako? Da li da samo dođemo gospodinu na kućnu adresu? Treba li prespavati negdje? Ako netko ima broj telefona na koji ga sigurno možemo dobiti, bio bih veoma zahvalan.
Ne znam ni da li je adresa koja se nalazi u imeniku uopće valjana (Novi miljanovci BB, Jelah). Možda da mu prvo pošaljemo pismo i pojasnimo situaciju....
Eto, ako itko ima ikakve informacije vezane uz dotičnog gospodina, ponavljam, bit ću veoma zahvalan jer nam vrijeme curi kao pijesak između prstiju.

-Antonio

kamilica
Mlađi član
Postovi: 106
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 10:23 am

Re: Dževad Klepić

Post od kamilica » Čet Jan 16, 2014 5:06 pm

ja bih ti jarane preporucijo nemoze on tebi nista pomoci on pise zapise pravi hamajlije,ja nevidim tu nista dobro jedan ja mislim da je prevarant,cuo sam onako iz daljine sta bih ti mogao on nesto tu pomoci ako trazis pomoc allah na prvom mjestu doktor,moj ti je savijet imas dosta dobrih travara koji prave smijese od trava cajeva i raznih derivata,moje ti je misljenje naveo sam ti razlog tu hodza nemoze nista pomoci on i njegovi zapisi samo moze jos vise da ti pogorsa stanje,jaka je medecina i fataj se travara ima ih koliko hoces,pozdrav.

Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Dževad Klepić

Post od Senad » Čet Jan 16, 2014 6:21 pm

Antonio , de pokušaj sa ovim učačem stupiti u kontakt a i bliže ti je. Uz to je ispravan pa se konsultujte u vezi vašeg problema 061 289 888 Mehmedalija Karamujić Maoča kod Brčkog

fb profil http://facebook.com/mehmedalija.karamujic


p.s. za klepića već si dobio objašnjenje !

kamilica
Mlađi član
Postovi: 106
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 10:23 am

Re: Dževad Klepić

Post od kamilica » Čet Jan 16, 2014 7:33 pm

ja isto garantujem za karamujica jer sam licno bijo kod njega u maoci,ispravan brat i jos to ima dosta cistog i finog meda,mozda moze sta pomoci,ili dati neku ideju ako nije do njega mozda ti covjek da neki savijet sta da dalje radis.

Nobles
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Čet Jan 16, 2014 3:47 pm

Re: Dževad Klepić

Post od Nobles » Sre Jan 22, 2014 11:47 am

Zahvaljujem se na odgovorima.
Probat ću se obratiti tom gospodinu.

-pozdrav

Odgovori