Selam alejkum

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
aldinl
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Uto Avg 30, 2011 9:52 pm

Selam alejkum

Post od aldinl » Pet Okt 21, 2011 5:12 pm

Vec nekoliko mjeseci se lijecim od sihra i interesuje me da li je neko imao iskustva s tim i koliko dugo se lijecio,naime idem kod ucaca rukje i korsitim terapiju,s tim da su mi reakcije na rukju sada puno jace,prividjaju mi se razne zivotinje i ostale strasne stvari.Tokom rukje dzin je progovorio i rekao mjesto sihra,medjutim ucac govori da to moze biti istina ali i laz,ali dzin uporno isto govori cak i da je sihr napravljen na moju sliku.Mene sada zanima da li neko zna,da bi se covjek izlijecio od sihra u potpunosti da li je potrebno unistiti materiju na kojoj je napravljen sihr ili ce samim unistenjem dzina u tijelu djelovanje sihra prestati?

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: Selam alejkum

Post od Haris » Pet Okt 21, 2011 10:32 pm

Ovisno od slučaja, da li je sihr pojeden, da li je napravljeno na nešto. Cilj nam je pokušati sebe zaštiti od djelovanja i napada, manje više sihr kao predmet. Ako se uništi džin, možda se pošalje drugi sa istom namjerom i slično. Allah zna najbolje..

Ostaje ti da probaš pronaći sihr na tom mjestu tako da ćeš znati na čemu si.

aldinl
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Uto Avg 30, 2011 9:52 pm

Re: Selam alejkum

Post od aldinl » Sub Okt 22, 2011 9:13 am

Ucac mi je rekao da se radi o sihru koji je pojeden ili popijen,medjutim dzin stalno spominje zenu i mjesto sihra sve u detalje,da je napravljeno na moju sliku koju je zaista uzela jedna zena prije nekoliko godina.Provjerili bi to ali je nemoguce uci u njenu kucu i naci tu sliku,tako da ne znam zaista sta uraditi.Jos bih vas pitao da li opsihrena osoba dolaskom na mjesto sihra ili u blizinu osobe koja je to napravila moze osjetiti neke simptome kao sto je aritmija srca,gusenje i nemogucnost boravka na tom mjestu.To mi se uvijek desi na istom mjestu te mi je ucac rekao da ta kuca ima neke veze sa svim ovim,i da izbjegavam to mjesto dok traje lijecenje jer se tu bas lose osjecam.

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: Selam alejkum

Post od Haris » Sub Okt 22, 2011 5:24 pm

Pričao mi je Enes za jedan slučaj kada je kod nekog čovjeka/žene džin izgovorio "prozor" pa su svijetlili baterijom oko prozorskog okna pa kad dođu do jednog prozora i posvijetle, ta osoba malaksa i padne, tako da su to špricali i td.

Tako da je moguće. Sada opet, moguće je da je to kao neka reakcija džina što se poboje, ili daju ti napad da te odmaknu sa tog mjesta kako ne bi našao nešto. Allah zna najbolje..

Odgovori