Esselamu alejkum
Ovako...interesuje me par stvari u vezi rukje. Da li rukja koja se slusa npr. na youtube, znaci audio, mora (neophodno) izazvati simptome u slucaju prisustva dzinna u tijelu? Da li je to 100% efikasan nacin za otkrivanje dzinna? Mozete li mi navesti imena ljudi (hodza) za koje se zna da dobro rade rukju, da su pohvaljeni, na podrucju Srednje Bosne, i Hercegovine. ako imate i brojeve telefona da mi date. hitno mi trebaju jer stvarno imam namjeru otici nekome. Znate li da li rade za vrijeme mjeseca Ramazana rukju?
hvala
Nekoliko pitanja u vezi rukje
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Nekoliko pitanja u vezi rukje
Esselamu alejkum,
Ovisno o slučaju, ne mora izazvati, ali inače veoma često izazove. Nekad se desi da džinni taktiziraju pa nema reakcija da bi se mislilo da nema problema.
Ovisno o slučaju, ne mora izazvati, ali inače veoma često izazove. Nekad se desi da džinni taktiziraju pa nema reakcija da bi se mislilo da nema problema.
Zasto se brise post sa upustvom kako nauciti na vodu te sa poticanjem na obavljanje namaza? Jeli neko zeli sakriti znanje? Ili, odvracati ljude od namaza?!
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Niko ništa nije obrisao.
Hajr, insha Allah. Nisam vidio temu ispod.
Naravno, moze se i od Enesa, Almina, Abdurrezzaka i drugih ispravnih, insha Allah, ucaca nabaviti vodu.
Naravno, moze se i od Enesa, Almina, Abdurrezzaka i drugih ispravnih, insha Allah, ucaca nabaviti vodu.
hvala. od Enesa sto je administrator ovog foruma je li?