Džinski pritisak na misli

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
bolesnik
pisem pomalo
Postovi: 32
Pridružio se: Čet Jan 18, 2007 5:44 pm
Lokacija: dunjaluk

Džinski pritisak na misli

Post od bolesnik » Pon Feb 01, 2010 10:05 pm

Esselamu alejkum. Molio bi nekoga da odgovori ako mu je poznato takvo stanje. Zanima me da li džinn može vršit pritisak na ljudske misli? Znam da ćete reći da je to normalno i da je to njegova glavna zadaća. Međutim da li je moguće da on vrši pritisak i pogađa nas da mislimo o nećemu iako ne želimo? Jer nekad me muče neke misli za koje mislim da nema lijeka i slične stvari. Je li moguće da džinn zna gdje smo najslabiji pa nas tamo pritišće?

sadaka
Mlađi član
Postovi: 187
Pridružio se: Uto Maj 15, 2007 11:37 am

Re: Džinski pritisak na misli

Post od sadaka » Čet Feb 04, 2010 9:12 pm

[quote="bolesnik"]Esselamu alejkum. Molio bi nekoga da odgovori ako mu je poznato takvo stanje. Zanima me da li džinn može vršit pritisak na ljudske misli? Znam da ćete reći da je to normalno i da je to njegova glavna zadaća. Međutim da li je moguće da on vrši pritisak i pogađa nas da mislimo o nećemu iako ne želimo? Jer nekad me muče neke misli za koje mislim da nema lijeka i slične stvari. Je li moguće da džinn zna gdje smo najslabiji pa nas tamo pritišće?[/quote]
Allejkum ve Selam

I Dzini i sejtan rade to isto i sve se na to svodi,razlika je u tome sto te sejtan non stop napada sa takvim mislima od kad se probudis pa dok zaspis ,nekad manjem dozom napada nekad vise , i te misli nisu samo u jednom ili istom pogledu zivota .Dok Dzini kad seju takve misli, imju odredzeni zadatak i jedan plan za to , veoma su uporni u tom pogledu i igraju uvek na jednu kartu uspevevaju u tome ili ne.
Jedno veliko oruzje protiv ovakvih zle misli od strane Dzina i sejtana ,pored cinjena Ibadeta Dragom Allahu i biti pokoran Njemu ,to oruzje zove se Nepokoljebljivost ,kad si nepokoljebljiv u pravo vreme dok traju te napadi i te zle misli ,nemozes da ucinis grijeh sa Allahovom pomocom i milost.

Selam Allejkum

Odgovori