Pitanja i odgovori

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
marco
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Pet Mar 24, 2017 8:40 am

Pitanja i odgovori

Post od marco » Pon Mar 27, 2017 7:29 am

Pišem Vam iz Vukovara i MOLIM VAS ZA SPAS I POMOČ,
jer kad pogledam svoj život mogu Vam samo reči,da 7 godina ne radim ,iako se javljam na sve natjećaje. Nemam nikava finaciska sredstav i nema od čega živijeti ,a nemam pravo na nikavu vrstu pomoći. Ako sve to nije djelo nečih ruku onda stvarno neznam čega je.

Vrhunac svega je što sam bio u prekrasnoj veze od 4 godine,bez i jedne ružne riječi ikada izgovorene i nikada se nismo posvađali. Živjeli smo skupa,i onda je i to samo se prekinulo. Bez razloga i objašnjenja.. Što više mi je rečeno da me se voli,ali da ne može biti samnom da prema mjeni su osječa ljubav kao i ja . Vjerujem da je netko imao prste u tome. Da moram Vam reći i ovo, MOLIM I TRAŽIM pomoć od Vas ,ali ako tražim pomoć moram biti iskren.

Molim sve i tražim svuda pomoć,kucam na svaka vrata, Kako bi nam se pomoglo . Poslo sam molbi za pomoć svakom za koga sam čuo da nam može pomoć. Nitko nije ni odgovrio,a kamoli pomogao. Molim Vas nemojte me odbiti , pomozite mi , Spatite dva života .

Molim Vas da mi pomognete, oko posla,i ljubavi.jer ja više izlaza nema,Nemam novaca,nemam kruha,nema ljubavi,nema posla,ne sapavam,i nema ništa ,nemam razloga za živjeti. Ne mogu i neču se odreči svoje ljubavi.Ako mi Vi ne pomognete da mi se vrati voljena osoba,ja drugi izlaz ne vidim i spas,u glavi mi je košmar, nespavam,nejedem,ne funcioniram.Molim Vas pomozite mi.
Molim Vas zapis da mi se vrati voljena osoba. Vido sma ovdje da postoje osobe koje to mogu pomoći s zapisima. Molim vas recite mi kome da se obratim, tko če nam stvarno pomoći.
Hvala Vam- Shokran

Odgovori