Pomoc kod slusanja rukje sa bolesnom kicmom
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Pomoc kod slusanja rukje sa bolesnom kicmom
Selam Alejkum Lijecim se od oktobra od ljubavnog sihira. Tako mi je receno na pocetku tretmana ali je kasnije, na osnovu mojih reakcija, ustanovljeno da mozda postoji jos i drugih sihira. Isla sam na 12 rukji zajedno sa mojom kcerkom. Od prvog momenta sam imala reakcije a najjace reakcija je bila nekontrolisano pomjeranje rukama.Prvi dan je moja kcerka isla sa muzem ali bez mene i taj dan je bila na dvije terapije u trajanju od 3 sata. Cijelo to vrijeme je veoma glasno plakala, jaukala kroz plac i neprestano joj je curilo iz nosa, toliko mnogo da su joj dali peskir da se moze obrisati. Moj muz nije imao nikakve reakcije a ni kod nje nije bilo nikakvog pokretanja tijela naprijed, nazad niti podizanja ruku na pitanja o kakvom se sihru radi. Receno im je da trebam i ja da dodjem da bi se ustanovilo o kom se sihru radi.Otisla sam slijedeci dan sa njima i kao sto sam vec napisala pocela sam se odmah tresti. Moja je kcerka pocela toliko glasno plakati i jaukati kroz taj plac da se nisam mogla skoncentrisati na ucenje hodze. Toliko me je srce boljelo zbog nje da sam pomisljala da je uzmem za ruku i izadjem napolje. Taj njen plac trajao je nekih 20-30tak minuta i poslije tajac. Niti jednog zvuka niti pokreta kroz svih tih 12 narednih rukji koliko smo ih imali.Ustanovljeno je da ona ustvari ima sihr preko mene i da je najvjerovatnije dobiven u trudnoci i da ja trebam da se lijecim od rukje. Dakle, sihr koji nosim sa sobom 34. god i koji je mojoj kcerki pravio mnoge probleme u zivotu. Dobila sam odgovor zasto su mi mnoge dogadjaji u zivotu bili cudni. Naravno, postoje tu i sihiri koji su i kasnije uradjeni dok totalno nismo unisteni. Financijski jesmo ali smo joz zivi i nastojim svim silama da se borim protiv sihira. Dosta slusam sure, radim sve sto treba i vidim neke pozitivne rezultate kod moje kcerke i sve mi to daje jos vise energije da ustrajem. Moram priznati da sam se umorila, ne od ucenja sura, dova, namaza vec od bolova u ledjima i vratu jer me ovi trzaji prilikom ucenja rukje mnogo iscrpe. Naime, imala sam operaciju kicme i vrata 2008 god i od tada imam jake bolove i svako trzanje i bacanje ledja mi smeta i stvara dodatne bolove. Ne pomazu mi ni morfijum nego samo mirovanje. Ne znam kako da slusam rukju a da mi ne steti toliko ledjima i vratu. Inace rukju slusam svaki dan na internetu jer nisam u mogucnosti licno posjecivati ucaca.