Selam alejkum
Sigruno ste svi culi za razne pojave u kojima ljudi tvrde kako su vidjeli Djevicu Mariju, Isusa(a.s) itd......takva jedna pojava ima u Japanu na jednim drvetu.Iz tog drveta sve se proljeva krv i ukazuje se djevica Marija,nekada sa djetetom,ali vecinom bez i koja place.Ljudi tu dolaze i lijece se,mnogi koji su bili tesko bolestni i cekali na smrt ozdravili su.Nakon toga mnogi japanci su presli na krscanstvo.
Moze li mi neko objasniti ovo? jer ja kako znam dzinn se prikaze u onoj formi koja pase,pa kako onda da se u Japanu nije dzinn prikazao u lika Buddhe posto je to Buddisticka zemlja,nego bas u lik djevice Marije? dali je moguce da je ovo cudo sa dobre strane doslo? jer ipak je krscanstvo blize istini nego Budizam
selam
Hazreti Merijem
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
EMIRgr
- Moderator
- Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 11:24 am
- Kontakt:
Selam alejkum
Takvih i slicnih pojava ima svugdje u svjetu, pa se cak tzv. "Gospa" ukazala i u Medjugorju, Japanu,Meksiku itd. Takva slicna pojava ima i u Iranu, drvo iz kojeg se proljeva krv samo u ovom slucaju bez " Gospe"
Cudno je bas da se ne pojavljuju stvari u cistoj Islamskoj sredini nego uvjek gdje su vecinom ne Muslimani stanovnici..
Koga Allah zeli da ostavi u zabludi on ce ga ostaviti a koga Allah zeli uputiti on ce ga uputiti na pravi put....
Bas gledam nedavno na CNN kako se u Californiji na " Gospinom" kipu ukazala kao voda i suza kako tece iz oka, sto je ovo druga slicna pojava na ovim prostorima, samo sto se ovaj kip nazalio vani a ne u Crkvi, pa sam se sjetio Poslanikovih s.a.v.s. da je uz svakog kipa jedan zenski Dzinn i Halid Ibn Velida kada je otisao da srusi jednog kipa po naredzenju Poslanika s.a.v.s. pojavio se dzinn u zenskom liku kod kipa...
Takvih i slicnih pojava ima svugdje u svjetu, pa se cak tzv. "Gospa" ukazala i u Medjugorju, Japanu,Meksiku itd. Takva slicna pojava ima i u Iranu, drvo iz kojeg se proljeva krv samo u ovom slucaju bez " Gospe"
Cudno je bas da se ne pojavljuju stvari u cistoj Islamskoj sredini nego uvjek gdje su vecinom ne Muslimani stanovnici..
Koga Allah zeli da ostavi u zabludi on ce ga ostaviti a koga Allah zeli uputiti on ce ga uputiti na pravi put....
Bas gledam nedavno na CNN kako se u Californiji na " Gospinom" kipu ukazala kao voda i suza kako tece iz oka, sto je ovo druga slicna pojava na ovim prostorima, samo sto se ovaj kip nazalio vani a ne u Crkvi, pa sam se sjetio Poslanikovih s.a.v.s. da je uz svakog kipa jedan zenski Dzinn i Halid Ibn Velida kada je otisao da srusi jednog kipa po naredzenju Poslanika s.a.v.s. pojavio se dzinn u zenskom liku kod kipa...