Mrznja prema Islamu

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Zuhra
pisem pomalo
Pridružio se: Ned Okt 30, 2005 5:58 pm

Mrznja prema Islamu

Post od Zuhra » Sre Nov 23, 2005 10:33 pm

Es Selamu Alejkum

Danas surfajuci internetom nadjoh na jednu veoma poganu stranicu...kako pise da je Muhammed a.s. pljackao, nasilje vrsio i mnogo tih bljuvotina. Srdzba me uhvatila..Najradije bih im virus poslala i unistila tu stranicu punu lazi. Da li oni to zapravo pisu zato sto se boje Islama, boje se prave istine?? Zanima me sta vi kazete na ovo.
Zato draga braco i sestre volimo se iskreno kao muslimani...nedajmo na sebe i na Islam.

Kemo
Mlađi član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2005 12:29 pm

Post od Kemo » Čet Nov 24, 2005 8:33 pm

esselamu alejkum

Čista propaganda koja se širi medzu neuke ljude nemuslimane i koja naravni ima posljedice po tome što se širi time mržnja u njihovim srcima ali ipak Allah dz.š. daje znakove kojima se prepozna istinitost Božije objave Kur'ana i Allahove vjere Islama tako da kontraefekat sve te propagande ima da mnogi prepoznaju istinu i prihvate Islam pa zamisli onda tek sve te silne pisce kako grizu svoje prste kad to vide a toliko se trude da zamotaju istinu lažom ali zna se LAŽ PROPADA A ISTINA OSTAJE.

medina22
Mlađi član
Pridružio se: Čet Avg 18, 2005 1:29 pm

Post od medina22 » Pon Dec 12, 2005 8:58 am

Ja sam naisla na jednu stranicu u kojoj se tvrdilo da je Muhamed a.s neuzubillahi bio homosexualac i da je imao vezu sa amidzom.Navodili su puno nekakvih dokaza za to....stvarno su presli sve granice ovi nevjernici

Odgovori