Ovako volila bi da mi neko da savjet...
Ja sam skoro isao jednoj zeni na Ilidzi zove se Jasmina... jer mi je nana bila lose pa je zeljela da je vodim kod nekog da joj uci rukju. Nama su nju preporucili prijatelji kojim je kao pomogla
Dosli smo u njen stan, zena je normalana klasicna, danasnja zena, ofarbana u plavo, nije pokrivena, normalno obucena... mislim ja sam ocekivao pokrivenu
Kad smo sjeli rekla nam je da ona ne uci rukju, jer nezna Kur'an... samo gleda ima li sihira i ako ima poslat ce nas kod nekog hafiza u Visoko...
Onda je moju nanu pitala za godiste, datum rodjenja, s kim zivi... i pocela joj govoriti kako ima sihire na kuci, kako su svi u toj kuci u opasnosti, pitala zmirkal joj sjelica navece... i dala joj spisa sta sve mora naci oko kuci i gdje se to nalazi... zena je tacno navela gdje je sta zakopano, od kojeg dreta udaljeno, iza kuce ne kojem mjestu ce sta naci negdje oko ruza eksere u zemlji i bili su ... sve je bilo tacno
Kad sam ja dosao na red, uzela je datum rodjenja, pitala me je li mi neko umro u porodici,
rekao sam da jeste mama

Pitala me imam li djevojku, ja sam rekao da imam i da hocu da je zenim, ona je rekla da me nevidi nazalost s tom djevojkom u buducnosti, sto me puno pogodilo jer je ona ljubav mog zivota...
Rekla je da cu puno u braku hodat s drugim zenama, ja nikad zenu nikadaaaa nebi prevario
kad sam to rekao djevojci ona je reka da ta zena radi s sejtanima, da to nisu cista posla, ona je plakala jer je to pogodilo...
Moja djevojka je otisla isti tu noc kod te zene, ja sam cekao ispred zgrade, i rekla joj je zena da je nemoze primiti da dodje ujutru najbolje do 12h do podne, jer uvece nista nevidi, da joj moze samo djaba gledat...
Moja djevojka mi je rekla da se klonim ove zene ne sto joj je krivo sto je ovo sve rekla, nego sto joj nevjeruje, ona klanja, vjernica je, i ona kaze da samo Allah zna sta ce se kome desiti i samo od Boga treba pomoc traziti i u Njegovu se milost uzdati
Nismo joj vise isli... mene zanima kako ona moze znati gdje je sta u zemlji u mojoj avliji ukopano, sta se nalazi iza drveta, sta se nalazi oko ruza i tako... kako i sve potrefit?????
Jesu li to cita posla, jesam li se ogrijesio sta sam joj otisao???
Mogu li ja imati neki sad problem sto sam joj otisao