kako skinuti nahode(čarke)
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: kako skinuti nahode(čarke)
kad je ko pametann od vas nek napise odgovor na moje pitanje a ne savjetovati momka i strasiti narod vi nemate pojma u zivotunensi napisao:
Selam
Zasto neko da vi kaze kako skinuti nahode(čarke)kad ti si tako pametna?Kad dajes savjete uradi i kako sto pises
selam ja ti predlazem da odes malo kod hođža koji znaju pogledati u tvoju zvjezdu
ovo si sama napisala evo ti i odgovor,uradi tako kad znas,al barem ne savjetuj niko kad ne znas sta je PRAVILNO
Selam alejkum
Zasto neko da vi kaze kako skinuti nahode(čarke)kad ti si tako pametna?Kad dajes savjete uradi i kako sto pises
selam ja ti predlazem da odes malo kod hođža koji znaju pogledati u tvoju zvjezdu
ovo si sama napisala evo ti i odgovor,uradi tako kad znas,al barem ne savjetuj niko kad ne znas sta je PRAVILNO
Selam alejkum
ok to je vase misljenjemeli napisao:Selam
Selam alejkum