bilo je to davno

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
ta_sa
pisem pomalo
Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 8:39 pm

bilo je to davno

Post od ta_sa » Uto Mar 17, 2009 1:43 pm

Es sellamu alejkum,,jednom davno ima 12 g. od toga me je prijatelj zamolio da ga odvezem do neke zene jer je imao termin s njom da mu napravi hamajliju,ja sam naravno pristo da ga vozim a ujedno me je i interesovalo kako to izgleda.Dosli smo u stan kod zene malo smo sacekali jer bilo je tu jos ljudi da dodzemo nared,,(sjecam se jednog starijeg covjeka bio je pred nami na redu da mu je dala list papira ispisan, sa rupom na sredini papira i rekla mu je ti samo ujutro pogledaj u tu osobu kroz tu rupu i bice sve ok,,neznam koga i sta da pogleda nesjecam se i uvezi cega se je radilo...) i eto dodzosmo i mi na red,,hamajlija je bila vec spakovana,kostala je cca 200 maraka tadasnjih kolega je platio a zena pita mene treba li meni nesto,a ja sam tada ponekad osjecao neki strah neznam zasto al eto kad sam vec tu kod nje reko sam joj, kaze ona sredicemo mi to i dala mi je neke trikute cinimise trikutne papirice da se nekolkiko dana kadim s njima znaci da zapalim nakadim se i okupam posle tom vodom tako nekako je isao obred,i jos cetiri zapisa u svaki cosak kuce da stavim.INTERESUJE ME ako neko zna sta sam s time sebi napravio,naskodio,privukao na sebe,,bilo je sve iz neznanja da sam isao tamo,kamo srece da sam imao net tada i vasu stranicu drugacije bi postupio.
Hvala unapred ,, molim Allaha dragog,milostivog ,samilosnog da nas sacuva i zakloni svakoga zla na ovom i buducem svjetu i da nas ucini takvima s kakvima ce On biti zadovoljan AMIN AMIN AMIN

Enes
Site Admin
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Kontakt:

Re: bilo je to davno

Post od Enes » Uto Mar 17, 2009 2:07 pm

taj papiric sto je supalj i da pogleda nekoga, jeste ljubavni sihr.
Znaci da taj papir i kroz njega se pogleda osoba koju zelite da te voli, zaljubi se u tebe.
To je otprilike to.
E sad pazite ko ce vas geldati :mrgreen: i kako hodate :wink:
A ono sto covjek uradi u neznanju, nadamo se da nece bit odgovran u potpunosti, naravno ako je trazio da to ispravi.
Ako covjek ostane pri tome da je svijestan grijeha i ne zeli to promijeniti....e to je onda belaj!

ta_sa
pisem pomalo
Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 8:39 pm

Post od ta_sa » Uto Mar 17, 2009 4:32 pm

Tesko bi dokazao zeni da me je druga gledala kroz supalj papir i osvojila za jednu avanturicu :D ,,,malo sale :wink:
Pokusacu od prijatelja nabavit onu hamajliju ako je jos ima pa cu je poslikati i zapaliti zatim,,a slike cu prebaciti ovde na forum da pogledate i objasnite sta je to pisalo. Sellam

Hanuma
pisem pomalo
Pridružio se: Čet Avg 21, 2008 7:32 pm

Post od Hanuma » Uto Mar 17, 2009 4:46 pm

ta_sa napisao:Tesko bi dokazao zeni da me je druga gledala kroz supalj papir i osvojila za jednu avanturicu :D ,,,malo sale :wink:
Pokusacu od prijatelja nabavit onu hamajliju ako je jos ima pa cu je poslikati i zapaliti zatim,,a slike cu prebaciti ovde na forum da pogledate i objasnite sta je to pisalo. Sellam
Sellam brate cuvaj se ti od zene ako te je koja pogledala kroz taj suplji papir neces bas dokazati :D
Brate Enese domalo necemo smijet izaci ako nas budu gledali kroz te suplje papirice subhanala malo sale sto kaze nas brat ta_sa nije na odmet.

Odgovori