djecak neprestalno place

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
sanela h
Posmatrač
Pridružio se: Pon Jun 25, 2007 11:36 pm

djecak neprestalno place

Post od sanela h » Sre Okt 22, 2008 3:56 am

Selam Alejkum , ako mozete da mi pomognete hitno je
Imam sina koji ima 7 god,neznam kako da mu pomognem,jednog dana je poceo samo da govori da je tuzan,da ne voli kad padne mrak,i tako svaki dan sve gora situacija,sad place i u skoli,uciteljica me zvala da pita sta je,ne znam sta da kazem.Samo mu nesto naumpadne i pocnu suze liti,uvijek kaze da place zbog nekog drugog razloga.Ja mu vidim u ocima strah,i tugu ,sjecam se da se meni to desilo isto,ali ja sam imala 14 god,kasnije sam saznala da sam naograisala(udarila na nesto).Bojim se da nije i on,ako jeste ne znam sta da radim,ne bih voljela da mu zapisujem,znam da to nije ispravno.Postoji li neki drugi nacin?

AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Re: djecak neprestalno place

Post od AbuAmRibnFadL » Čet Nov 06, 2008 3:43 pm

Seam alejkum we rahmtullahi we berekatuhu

Sestro moja ,svake noci prije spavanja namazi sina maslinovim uljem ,od stomaka nagore i od koljena nadolje na koje ces prouciti Fatihu 7x ikhlas 3x Feleq 3x,Nas 3x i ajetul kursijju 7x inshaAllah ce tvom sinu biti bolje.Nemoj da te ovo strasi,jer obicno kada je dijete bolesno ,mora da je neko od njegovih roditelja imao ranije problema,ovo ne govorim samo tebi vec i onima koji se bave rukjom,ako je neko od djece u kuci bolestan ,ne kazem o sihru,vec kazem o dzinnskom djelovanju,onda se moraju proverit i roditelji.ucini to sto sam ti rekao i prije spavanja pusti sinu da tiho uci kur`an u njegovoj blizini.

Odgovori