sta je dobro prouciti na med ako osoba sumnja da je pod sihrom tj da ima dzina u sebi. ne samo na med vec na vodu itd. ja znam prouciti samo 3 quls, fatihu i ajetul kursij. Dali je to dovoljno?
Ako jos nesto treba dodati dali je u redu to prouciti tj procitati sa papira sa mucanjem i slabim izgovaranjem?
selam alejkum
ucenje na med
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Allahu_akbar
- Posmatrač
- Pridružio se: Sub Jan 12, 2008 6:00 pm
selam alejkum
subhanAllah... Allah da ti pomogne.
ako naucis na med ili vodu to sto znas s nijjetom da trazis od Allaha pomoc protiv toga sto mislis da te je snaslo, insaAllah bit ce ti usliseno, jer "Allah nikog ne opterecuje preko mogucnosti njegovih"... to je moje skromno misljenje, a Allah najbolje zna...
a drugo sto bi mozda mogao uciniti je da das nekom drugom da ti nauci, nekom ko zna ispravno uciti Kur'an, jer nema prepreke da se rukja uci iz Kur'ana gledajuci...
Allah da ti se smiluje i pomogne ti
selam alejkum
subhanAllah... Allah da ti pomogne.
ako naucis na med ili vodu to sto znas s nijjetom da trazis od Allaha pomoc protiv toga sto mislis da te je snaslo, insaAllah bit ce ti usliseno, jer "Allah nikog ne opterecuje preko mogucnosti njegovih"... to je moje skromno misljenje, a Allah najbolje zna...
a drugo sto bi mozda mogao uciniti je da das nekom drugom da ti nauci, nekom ko zna ispravno uciti Kur'an, jer nema prepreke da se rukja uci iz Kur'ana gledajuci...
Allah da ti se smiluje i pomogne ti
selam alejkum