Hvala
Samoljecenje...
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Samoljecenje...
Selam alejkum. Imam 1 pitanje pa ako ko zna nek mi inshAllah odgovori Allah ga nagradio. Odkako sam se ozenio (2 godine) ja i zena se svaki dan zestoko svadjamo. Osim toga od kad smo se uzeli ja sam postao impotentan. Kada treba obavljati bracnu obavezu za mene je to teror. OSjecaji prema njoj se pretvaraju u mrznju. Osjecaje sa bracnim (intimnim) obavezama uopste i nemam. Zvao sam nekoh hodzu i reko mi je da je sihir, tj da sam nagazio ispred kucnih vrata
ali posto nemogu otici u BiH, a ovdje neznam nikoga da zna lijeciti, volio bi da znam dali postoji USPJESAN nacin da sam sebe mogu izlijeciti ako je u pitanju sihir.
Hvala
Hvala
AS
imaš ovdje:
http://lijecenje-kuranom.com/forum/viewtopic.php?t=626
zatim imaš PP-ove i pokušaj naći savjete od starijih članova ovog foruma. probaj od nekoga nabaviti i tel. broj za savjete, jer živa riječ daleko više djeluje nego mrtvo slovo...
po svemu sudeći sihr jeste, ali izliječenje ne mora biti onako kako sebi mi uvijek predstavljamo.
postoje stvari koje su ispravne za učiniti; i postoje one lagane.
javljaj se budi malo uporan. sve je u Božijim rukama, osloni se na Allaha, ako ne klanjaš, krajnje je vrijeme da počneš, nema uspješnog izlječenja bez prakticiranja islama. sve osim islama, osim istine je zapadanje u još veći glib, blato i tamu.
imaš ovdje:
http://lijecenje-kuranom.com/forum/viewtopic.php?t=626
zatim imaš PP-ove i pokušaj naći savjete od starijih članova ovog foruma. probaj od nekoga nabaviti i tel. broj za savjete, jer živa riječ daleko više djeluje nego mrtvo slovo...
po svemu sudeći sihr jeste, ali izliječenje ne mora biti onako kako sebi mi uvijek predstavljamo.
postoje stvari koje su ispravne za učiniti; i postoje one lagane.
javljaj se budi malo uporan. sve je u Božijim rukama, osloni se na Allaha, ako ne klanjaš, krajnje je vrijeme da počneš, nema uspješnog izlječenja bez prakticiranja islama. sve osim islama, osim istine je zapadanje u još veći glib, blato i tamu.