senci napisao:Esselamu alejkum.
Evo, da se javim, da znate sta se zbivalo od vasi savjeta. Danas mogu reci hvala dragome Allahu subhanehu we te ala, da me je usmjerio na pravi put. Puno sam dobio znanja oko Islama, oko namaza, oko nevidljivog svjeta džinova i šejtana. Spalio sam sve to što mi je taj sihirbaz-proklet bio dao.
Obavljam 5 dnevni namaza i nikad elhamdulilahi nisam se bolje osjećao. Otišao sam i na rukju. Sa pomoć Allaha subhanehu we te ala izašo sam izlječen. Bili su u pitanju i šejtani i džini. Sad se samo mogu nasmijati mome strahu, kako sam se bojo spaliti hamajliju i kako sam se bojo, da ću poludit od toga.
Islam sam imo dubuko u srcu ali me je prokleti šejtan zavaravo i dao mi misliti, da je to sve laž.
Za buduće, ko bude čito temu, neka se boji samo Allaha subhanehu we te ala i nek od njega traže spas.
I još ovo prije preseljenja na ahiret našeg poslanika Muhammeda salallahu alejhi we selem su bile: NAMAZ, NAMAZ, NAMAZ.
We Alejkumu Es Selam We rahmetullahi We Berekatuhu
Allahu Ekber, masha Allah lijepo je procitati lijepe novosti.
Hvala Allahu, dz.s. na svim blagodatima i ni'metima kojima nas je pocastio.
Prijevod znacenja kur'ana preuzet iz sure 3. Ali 'Imran - Imranova porodica
173- one kojima je, kada su im ljudi rekli: "Neprijatelji se okupljaju zbog vas, trebate ih se pričuvati!" - to učvrstilo vjerovanje, pa su rekli: "Dovoljan je nama Allah i divan je On Gospodar!"
174- I oni su se povratili obasuti Allahovim blagodatima i obiljem, nikakvo ih zlo nije zadesilo i postigli su da Allah bude njima zadovoljan - a Allah je neizmjerno dobar.
175- To vas je samo šejtan plašio pristalicama svojim, i ne bojte ih se, a bojte se Mene, ako ste vjernici!