HODANJE U SNU I BUNCANJE

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

zana
Mlađi član
Pridružio se: Ned Jan 22, 2006 7:10 pm

Post od zana » Čet Avg 10, 2006 3:25 pm

ne zanimaju me :P
Poslednja izmena od zana u Sub Nov 18, 2006 2:51 am, izmenjeno 1 put ukupno.

nedzmi truda
pisem pomalo
Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 3:25 pm

Post od nedzmi truda » Čet Avg 10, 2006 6:09 pm

esselamu alejkum ,euzubillahi mines-sejtanir-radzim bismillahir-rahmanir-rahim. Nemoj se opterecivati televizorom(da ga pokrivas ).vrata ostavi onakva kakva su,uci ujutro i uvece:euzubikelimatillahit-tammati min gadabihi ve ikabihi ve min hemezatis-sejatini ve en jahdurun7x,hasbiallahu la ilahe illa huve alejhi tevekkeltu ve huve rabbu-l-arsi-l-azim7x i ostale zikrove.imas knjizicu koja se zove (zastita svakog muslimana ),a i neznam sada tacno gde je zapisano-brat yassin je uneo kompletnu knjizicu o zastiti potrazi je i potrudi se da je naucis koliko je moguce.kad god ti se pricini nesto ti trazi zastitu kod allaha dz.s. ucenjem sura :felek,nas,i kada osetis strah reci - hasbunellahi ve nimel vekil (ponavljaj).u namazu te sigurno nece melek gurnuti niti dodirnuti, pre svakog namaza trazi zastitu a ako osetis nesto ili nekog u toku namaza ti reci-euzu billahi mines-sejtanir-radzim i pljucni 3x na levu stranu.moras se boriti sto vise psihicki i oslanjanjem na allaha dz.s., budi svesna da je kuran govor allaha dz.s. i on je nase oruzje protiv svakog zla koje nas okruzuje.nemoj pretereivati ni ucemu jer allah nevoli one koji preteruju,uci cesto (estagfirullah) i moli allaha za oprost jer ni sami nismo svesni koliko puta pogresimo na dan. sto se tice citanja o dzinima i tada moras traziti zastitu kod allaha dz.s. jer sto vise upoznas njihove mane toliko imaju manjeg uticaja na tebe jer naucis kako da se zastitis od njih iako se nalaze u tebi i otezavas im situaciju ucenjem kurana jer ga nepodnose i zato i osetis strah isve ostalo jer cini sve sto je u njegovoj moci da te odvrati od ucenja, sve to prihvati kao izazov i borbu na allahovom dz.s. putu pa zar svi mi mislimo da cemo zaraditi dzennet a da nas allah dz.s. ne iskusa malo sa strahom ,bolesti,imetkom i ostalo. nemoj se previse opterecivati dzinnima vec se trudi koliko je moguce da misli okrenes prema allahu dz.s..Nadam se da sam uspeo koliko je to moguce sa moje strane da budem od koristi a ja molim i ostalu bracu i sestre da se angazuju i da iznesu ne misljenja vec znanja. esselamu alejkum ve rahmetullah.

MuzikaHaram
Mlađi član
Pridružio se: Pon Sep 12, 2005 4:28 pm
Kontakt:

Post od MuzikaHaram » Čet Avg 10, 2006 9:39 pm

selam za zana,to sto te je gurnolo s'desno rame na moguce je da je bio djin. nista strasno! gledajuci ovo na psiholoski nacin to ti je jos veci razlog da se ne plasis. ipostoji jedna izreka koja kaze:"neprijatelju se boje oni koji ne poznaje njihovu kulturu i jezik".
zana ti citaj literaturu o djinima kao "prvo",to ti je najbolje oruzje protiv djinova (!) poslije kur'ana naravno jer na taj nacin oslobodit ces se straha. osim toga upoznaces kulturu djinova i nacin na koji komuniciraju izmedju sebe,nacin kako gledaju na stvari itd. jer kako kaze izreka: da bi bi pobjedia neprijatelja neophodno je prvenstveno da se upoznas s'njihovim nacinom razmisljanja!
otkad sam upoznao svijet djinova (preko literature)ne plasim se vise kao ranije el hamdulilah! i ne obracam vise paznju kao ranije, i nije me brige je znam da su djini.
selam

Odgovori