VELIKI PROBLEM IMAM -MIRJETA

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

mesiha
pisem pomalo
Pridružio se: Pon Feb 23, 2009 11:15 am

Re: VELIKI PROBLEM IMAM -MIRJETA

Post od mesiha » Sub Apr 25, 2009 11:23 pm

Ne brini ,ti ako si se iskreno pokajala bit ce dobro ako Bog da,ali nedaj sejtanu da te opet prevari..jer sad samo razgovaras,a na kraju ces otici dalje.Citala sam o jednoj zeni koja je tako prvo krenula,prvo je razgovarala s momkom o svojim problemima,onako prijateljski,kasnije su se poceli zafrkavati "asikovati" preko msn-a,na kraju su se vidjeli uzivo-i on je pokusao silovati.Ona je kasnije napisala pismo o tome upozoravajuci druge sestre da ne nasjedaju na trikove preko interneta,jer ti nikada ne mozes znati skim pricas.

Bolje izbrisi sve muskarce s msn-a,a ako trebas s nekim razgovarati onda to radi sa sestrama

mirjeta
pisem pomalo
Pridružio se: Sre Apr 22, 2009 11:42 pm

Post od mirjeta » Ned Apr 26, 2009 10:58 am

FALA MNOGO MESIHA SVARNO SI MI OLESNALA MNOGO VALLAHI DA TI DOBRO SI KAZALA SVE !
DA DA SVE SAM BRISALA MOMAKA SA MSN I VISE NE IDEM DALJE SA TIME POKAJALA SAM SE ISKRENO FALA NA SVE STA SI MI KAZALA SVARNO SI MI OLESNILA MALO ALLAH NEK TI DA SEVAPE ISHALLAH

AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Post od AbuAmRibnFadL » Pon Apr 27, 2009 11:25 am

Selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Mirjeta,ako si otkrivena pokrij se.Braca i sestre su ti dali misljenja za tvoju situaciju,pa sada je red na tebe da izvuces pouku i poruku .Tacno je da je Allah subhanehu we te`ala Milostiv i da mi nemozemo napraviti grijehova koliko nam Allah moze oprostit.Cilj Oprosta,i da bi nam Allah subhanehu we te`ala oprostio je da prestanemo sa tim grijehom i da se vise na taj grijeh nevracamo.Makedonija je puna tih prica slicnih tvojoj jer sejtan u vecini slucajeva navede covjeka na grijeh kada je covjek Sam,kada ga niko ne vidi od ljudi,ili kada je u tudjoj zemlji.Sejtan mu uz ohrabrenje uljepsa haram i natjera ga da zaboravi.Jer sejtan lanetullahi alejhim radi postepeno,nece on tebe direktno navest na grijeh,vec ce korak po korak terati te na grijeh dok ne ostvari ono sto hoce,a tu je da te udalji od Allahove Milosti.Slucaj jednog mladica neka ti bude inshaAllah za pouku,kada ga je jedna zena navodila na grijeh,prijeteci mu da ce izac vani i trazit pomoc od ljudi i policije navodnio da je ovaj bogobojazni mladic zeli silovati.Mladic nije imao izbora.Ali strah od Allaha je bila veca,paga je Allah u tom trenu ojacao jer je njegov nijet bio iskren pa je rekao toj zeni,sacekaj me da samo odem u kupatilo da se sredim i dotjeram pa cu doc.U kupatilo mladic se namazao svojim izmetom po licu po tijelu,tako da je sav bio uneredjen.to je ucinio samo radi Allah i iz straha od Uzvisenog Stvoritelja da ne bi pao u grijeh sa njom.Kada je izasao u takvomstanju,namazan svojim Izmetom,i kada ga je ta zena vidjela i osjetila smrad ,zaprepascena od njegovog izgleda vikala je na glas izlazi napolje..mladic je izasao u tom stanju namazn svojim izmetom,ali taj izmet vise nije imao onaj smrad,vec je taj izmet bio jedan od najljepsih mirisa koji je ikad ovaj mladic osjetio..eto sestro Mirjeta jedan od nacina kako se spasit tog tvog stanja i tog rodjaka tvojeg muza,a ako si u skoplju reci mi gdje se nalazis jer nisi samo ti koja je ovo dozivjela.isti slucaj je sredila policija rekavsi zeni da snimi telefonom trenutak kada ona bude napadnuta i silom natjerana na blud.
i za kraj reci cu ti ovaj ajet pa primi iz ovog ajeta poruku..ALLAH SUBHANEHU WE TE`ALA KAZE:ALLAH NECE IZMJENIT STANJE JEDNOG NARODA,DOK ON SAMOG SEBE NE IZMJENI--Uzviseni Allah nece promijeniti situaciju tvoju Mirjeta dok samu sebe ne promijenis..selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

mirjeta
pisem pomalo

Post od mirjeta » Pon Apr 27, 2009 12:28 pm

selam alikim
AbuAmRibnFadL
ja zivim u GOSTIVAR a vi ku? jer mogu dobiti neku adresu ili telefon ako moze
UNAPRED FALA

evlad67
Mlađi član
Pridružio se: Pet Apr 24, 2009 1:58 pm
Kontakt:

Post od evlad67 » Uto Apr 28, 2009 9:29 am

_Musliman napisao:
Enes napisao:Molim Allaha da nas sacuva ovakih iskusenja.
Zato ti samnom vazda na MSN-u :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Selam,
na MSN-u?? A smijel se znat koji je nik na msn-u?

Selam aleikum
HMirsad

mirjeta
pisem pomalo

Post od mirjeta » Uto Apr 28, 2009 11:50 am

HMirsad!!!
selam alekim
JER MOZES TI MENE SE OVO OBJASNITI NA MAKEDONSKI JEZIK STA SI SVE ZAPISAO ILI?
C C C C C C
:oops: :oops: :oops:

Ernest
Mlađi član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 9:47 am

Post od Ernest » Sre Apr 29, 2009 7:30 am

Selam. Dobro ljudi nemojte je osudjivati, to je samo par poljubaca. Radi se o zeni kojoj muz nije tu, koja ima dvoje djece, koja se povremeno poljubi a ponekad vrijeme gubi na MSN-u. Grijehe koje ona cini nisu svjesni i namjerni, vec sasvim slucajni. Da nas Allah s.w.t. sacuva od ovakvih zena.

Minelicax
Posmatrač
Pridružio se: Pet Maj 01, 2009 12:28 pm

Post od Minelicax » Pet Maj 01, 2009 12:50 pm

MIRJETA,,, kAO prvo ti nemas nimalo karaktera, ni postovanja prema svome muzu a cak ni prema djeci, kako te nije sramota,,, Ti svjesno znas sta radis,,DA ti imalo volis svog muza i postujes ti nebih dopustila da te drugi ljubi ni da se s drugim ljubis.,, To sto mislis da ti je problem,, To mozes odma sada da rjesis taj Problema sto si zapocela, Baci Compjuter u Smece, i Idi Djeci popricaj sanjima nesto pametno u mjesto da pricas sa nekim momcima na comp..,
Mnogo je danas na ovom compjuteru osoba koji rade tako isto kao ti,, dok nema muza sat vremena u kuci ili nekoliko dana odma dodje na comp e nebili nasla kakvu priliku, nece muz saznati,, a kad muz sazna, onda se kaje eh da sam bila pametnija, al poslje je kasno kad uprljas obrez..
Nisi ti Djete da se mozes Igrati kako hoces,,, Nego ti si odrasla Zena, Majka, koja treba da misli na svoju porodicu i da djecu odhrani i vodi pravim putem da nezalutaju tako pogresnim putem kao sto si ti,,, Da im pricas nesto fino pametno za njihovo dobro,...

Mirjeta to sto si napisala pricu mnogo mi je poznata, jer danas ima takvi osoba i Million koji tako nesto rade na comp kao ti..
Taj sto dodje da te ljubi,, Mozes mu slobodno reci Gubi se,da te vise nevidim, i to si mu mogla reci onog prvog dana kad je pokusao i kad si primjetila.. A tvoj muz ce tebe da postuje vise zbog toga sto tako neke ludzake odbijes a ne dopustis..Ako ti je stalo do Braka i zivota sa muzem,,Pazi dobro sta radis.. Cuvaj se,, Jer ako tvoj muz sazna i cuje od drugi, Nece mu biti drago,,, Otisao je u svijet da ti Bude Bolje,Lakse, da odhranite djecu i skolujete,, da zaradi neki novac da ima te nesto a ne da budete bjeda i prosjaci,,Nego jedna Sretna Familija,,,

eto toliko od mene,, Pamet u glavu i dobro razmisli ..... ......

mirjeta
pisem pomalo

Post od mirjeta » Sub Maj 02, 2009 12:19 am

FALA ZA PREJLEPE RECI SESTRO MINELICAX!!!!
JAS SAM VEC TO SREDILA SA NJIM FAMILIJA MOJ MUZA ON VISE NE DOLAZI KOD MENE
I SA PC SAM SREDILA SVE TO NE IDEM VIDE MSN
IMA ALLA SESTRO MINELICAX JAS SAM SE POKAJALA ISKRENO
I ALLA ZNA SVEKOME SVOJOJ SITUACIJE PA I ZA MNOM JA SAM PONOVILA 1000 PUTA
LJUDI NE PA JA NISAM NAPRAVILA ZAINA=ZINA=ZINA
ESTRAFULA-ESTRAFULA=ESTRAFULA
ZNA SHEJTAN DA TE PRELZE JA SAM OBAVLJALA NAMAZA 5 PUTA NA DAN CITALA SAM KURAN I PRAVILA ZIKRA
ALI SETRO TO JE SHEJTAN ME PREVARIJO ALI JA SAM PREKINULA SVE SA VREME JER NISAM ISHLA SA PUTEM DO ZINAJA!!
JER TAKO A AKO NIJE TAKO IZVOLI PISI MI PISMO I KAZI ?
NISAM JA OD ONIH ZENA TI KAKO MISLIS DA SAM ALI I DA MISLIS DA SAM TAKVA NEMOJ DA VJERUJESH U TOME JER QOVEK KO VJERUJE U ALLAHA I KO JE MUSLIMAN ALLAH GA NOSI NA PRAVOM PUTI !PISALA BIH TI SAMO NEKOLIKO HADISA CITAJ IH I VIDI STA PRICAJU
....PA AKO SE POKAJAT I IZVRSUVAAT NAMAZ PUSTETE GI PO PATOT NIVNI
ALLAH E NAVISTINA PROSTUVAC I SOMILOSTEN(ET-TEVBE;5)
O VERNICI POKAJAJTE MU SE NA ALLAH SO ISKRENO POKAJANIE(TAHRIM;8)
AKO RAZUMES MAKEDONSKI SESTRO TOLIKO OD MENE I HVALA NA SVE RJECI STA SI MI KAZALA SELAM ALEKUM WE RAHMETULAHU VE BEREKATUHU

mirjeta
pisem pomalo

Post od mirjeta » Sub Maj 02, 2009 12:52 am

SELAM-ALEKIM
GO MOLAM VOZVISHENIOT ALLAH SO NEGOVITE UBAVI IMINJA DA NI PODARI DEL OD BOGOBOJAZLIVOSTA KOJA KE NE SPRECUVA OD GREVOVITE ,KE NE NAVEDUVA NA NEGOVATA POSLUSHNOST DA GO POSTIGNEME NEGOVIOT GJENET I OPROST ZA NASITE GREVOVI.
GO MOLAM ALLAN DA JA NADMINE NASHATA PRETERANOST VO RABOTITE, DA NE ZADOVOLI SO ALLAL DALEKU OD HARAM DA GO PRIMI NASETO TEVBE I DA GI IZBRISHI NASHITE GRESHKI.
NAVISTINA TOJ SE SLUSA I SE ZNAE.
ALAHOVIOT BLAGOSLOV NEKA E VRZ MUHAMEDA A.S.,NEGOVOTO SEMEJSTVO I SITE ASXABI.
OVO JE OD MENE DO SVIMA VAMA KO PPROCITA VJEROVAM DA RAZUMETE MAKEDONSKI I DA ME SVATITE DA JA NISAM TOLIKO GREJESHNA VI KOLIKO MISLITE
ESELAMUALEKUM-WE BEREKATUHU'

Minelicax
Posmatrač

Post od Minelicax » Pon Maj 04, 2009 11:14 am

MIRJETA JA SE IZVINJAJEM NA MOJIM RIJECIMA AKO SAM TE STA UVRJEDILA,, JA SAM TEBE UPOREDILA SA ONIM OSOBAMA KOJI TAKO NESTO RADE NA COMP.UDATE PRICAJU SA MOMCIMA NA MSN,/VARAJU MUZEVE/ITD SVASTA NESTO I TO JE VELIKA SRAMOTA.
SVAKA ZENA TREBA DOBRO DA ZNA KAKO DA SE PONASA PREMA MUZU I PREMA DRUGIM LJUDIMA....
VIDIM DA SI U LOSOJ SITUACIJI,, ALI DOBRO JE DA SI SE RJESILA TOG LUDZAKA KOJI NEMA POSTOVANJA PREMA TOBOM CAK NI PREMA DRUGIMA KOJI JE MISLIO DA SI TAKO NAIVNA I DA MOZE DA DOBIJE KORIST OD TEBE KAD GOD HOCE..
NIKAD NEDAJ LAHKO DA TE MUSKA RUKA DIRNE..TO TREBA DA ZASLUZI A TO CES I SAMA DA OSJETIS KAD IMADNETE NEKU JACU VEZU U BRAKU. SAMO DOPUSTI MUZU DA TE VOLI ISKRENO A DRUGIM MUSKARCIMA NEDAJ NI BLIZU NI DA TE PRSTOM TAKNE ILI NESTO UZ SALU DA KAZE,SVIDZAS MU SE, HOCE POLJUBAC NE NE NE, ODMA SE SJETI DA JE TO POGRESNO....
AKO NEKI MUSKARAC MISLI DA JE TO NORMALNO STO CE TE POLJUBITI, DIRNUTI. NEK TO ZA TEBE BUDE NENORMALNO,, PA MAKAR MU NESTO REKLA DA SE NA LJUTI SAMO DA TE PUSTI NA MIRU....

U ONOM POSTU STO SAM REKLA.. JA BIH TAKO SVAKOJ REKLA KOJA TAKO NESTO POGRESNO URADI,UDATA IDE NA MSN ITD, UDATA LJUBI DRUGOG/VARANJE/.... ITI BI NEKOJ REKLA TAKO NESTO AKO VIDIS DA TO NIJE OKEJ,..... JER MNOGI DANAS RADE I ONDA MISLIM DA JE TO NESTO STVARNO NAMJERNO STO HOCE,,,, A ITI BIH NEKOJ TO REKLA AKO JE NESTO TAKO POGRESNO URADILA.....NEZNAM TE KAO OSOBU LICNO ALI SAMO ONO STO SAM PREDPOSTAVLJALA U TVOM POSTU TAKO SAM POMISLILA NA TO DA TO BAS NAMJERNO RADI I HOCES DOK MUZ NEZNA.....TO JE MOJE MISLJENJE BILO SAMO U VEZI TVOG POST.....
ALI IPAK TI NAJBOLJE SADA ZNAS,, HVALA ALLAHU PA SI IZABRALA OPET PRAVI PUT , I SAMA VIDJELA DA JE TO POGRESNO BILO......
NADAM SE DA SI ME RAZUMILA STA HOCU DA KAZEM, NEMISLIM VREDZANJE SAMO SVOJE SAM MISLJENJE IZJASNILA PA I AKO NIJE NEKAD TAKO,,NEMOGU JA LICNO ZNATI KAKVA SI TI OSOBA U DUSI ALI SAM PREPOSTAVLJALA IZ TVOG POSTA....

ZELIM TI SVE NAJBOLJE OD SRCA
CUVAJ SEBE I SVOJU DJECU...
I MOLI ALLAHA DA TI STO VISE SRECE PODAR

mirjeta
pisem pomalo

Post od mirjeta » Pon Maj 04, 2009 12:17 pm

SELAM ALIKIM Minelicax !
HVALA ZA SVE RJECI STA SI MI OSPRICALA DOSLE MI SUZE KAD SVE OVO SAM CITALA VALLAHI GOVOREM TI ISTINU!
HVALA I NA PREDIVNE SAVETE STA SI MI PRICALA!
ISALLA I ALLAH TEBE SEVAPE DA TI DA SVARNO SI MI OLESNILA MNOGO OD SRCA TI ZELIM SVE NAJLEPSHE
I TEBE ALLAH DA TI DA SVE STA GOD ZELIS I PUNO SRECE!

Minelicax
Posmatrač

Post od Minelicax » Pon Maj 04, 2009 8:50 pm

HVALA I TEBI NA LJEPIM RJECIMA,,, I ZELIM TI SVE NAJBOLJE, NAJPRIJE ZDRAVLJE PA SRECE U ZIVOTU DA TE ALLAH NAGRADI TEBE I TVOJU DJECU KAKO JE NAJLJEPSE..

ALLAHIMANET I CUVAJ SE... INACE U ZIVOTU DOBRO PAZI KOME VJERUJES, MNOGI MISLE DA PREVARE.. ZATO DOBRO CUVAJ SEBE I SVOJU DJECU STO SU TI NAJPRECA.. :)

SVE NAJBOLJE

meli
Mlađi član
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 1:11 pm

Post od meli » Pet Maj 08, 2009 10:14 am

Selam
Spored mene ti nemas sihr,tuku samo baras opravdanje vo sihr.Treba da se setis prvo na ALLAH,a posle na svojot maz PRED da bacis nekogo,a ne posle toa.Dokolku ne sakas da se razvedis od tvojot maz razmisli pred da gresis.Ne sakam da te sudam.Koja sum jas???Site gresime.Ali toa sto go rabotis e krajno sramno.Tvojot maz raboti vo stranstvo za vas,za da vi pruzi podobar zivot,ti treba da go cenis toa,a ne da bides neblagodarna,da vleguvas vo nekoi avanturi.Nemozam da gi sfatam zenite sto taka postapuvaat,baska si mazena i imas deca..neznam?Prati mu pp na Abu Amr Ibn Fadl i neka ti dade toj nekoj sovet.

meli
Mlađi član
Pridružio se: Sre Feb 25, 2009 1:11 pm

Post od meli » Pet Maj 08, 2009 10:49 am

Selam
Ne bi sakala da te povredam so moite zborovi i ako sum te povredila TE MOLAM oprosti mi.Kako sto rekov site gresime,nikoj ne e bezgresen,ali drug pat sto da pravis prvo razmisli na vreme,a ne posle.Togas e veke kasno.Pokaj se iskreno,a ALLAH e stvarno milostiv i oprostuva.
ALLAH da ne dade da se razvedis od tvojot maz i neka vi podari sreka
ALLAH neka ti pomogne
Selam alejkum

Odgovori