gledao sam na tv davno emisiju u kojoj on kaze da redovno odrzaje kontakte sa 800 dzinskih plemena ali da nije sihrbaz
Ukoliko i dalje trazis pomoc putem zapisa ili na daljinu tu ti na ovom forumu ne moze nitko pomoci, jer je to pogresan put.
Pozdrav svima, ne znam kako bih vas pozdravila, ja sam katolkinja. Nadam se da nekome ne smeta. MOLIM POMOĆ. Ja sam bolesna, lječnica iz Zagreba, uputila me da potražim pomoć u bosni kod Hodže, pravog HODŽE, što god to značilo, valjda onda ima krivih Hodža ili lažnih, ja ne znam. Nakon neuspješnih lječenja i dijagnoza, otišla sam kd jednog Hodže, koji ništa ne naplaćuje, rekao mi je da sam pokupila sihir ,,, i nešta oko toga,, ja nisam zapamtila sve što mi je rekao jer sam bila bolesna,,,, dao mi je nekakav papirić, da ga stavim u vodu, umivam se, pijem vodu, i tako nešta. Još dva put sam otišla kod njega, opet dobila nekakav papirić, opet procedure sa vodom, a kasnije nije mi se dalo ići, , nisam mogla, što zbog velike udaljenosti, što zbog same bolesti, izgubila sam volju, još kada sve ovo čitam,, sve manje znam što je ispravno a što ne.Tražio mi jedatum rođenja i mamine podatke. . Kasnije u zagrebu u bolnici su mi rekli da polako ide na bolje. Pa onda odjednom na gore, i sami se čude. Dali je taj papirić neki zapis i to se kosi sa Alahom-Bogom ???? Jel to nešta loše što sam ja išla kod Hodže i dobila taj zapis ?? Lječnica mi je rekla da idem kod Gradačca, Hodža Vehid Pekarić, do njega nisam mogla doći, pa sam otišla nekome drugom. Smijem li ja otići sada nakon ovog hodže ipak otići drugome, kod Vehida iz Gradačca ako ga nađem ??? ISKRENO MOLIM DA MI SE POMOGNE. HVALA SVIMA.