Pojeden Sihr
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Pojeden Sihr
Selam alejkum
mene zanima ako je čovjek pojeo ili popio sihr (nastavljeno mu u hranu ili piće) kako se to može izbacit. Znam ako je ukopano onda se iskopa. Molim za savjet.
selam alejkum
mene zanima ako je čovjek pojeo ili popio sihr (nastavljeno mu u hranu ili piće) kako se to može izbacit. Znam ako je ukopano onda se iskopa. Molim za savjet.
selam alejkum
-
nedzmi truda
- pisem pomalo
- Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 3:25 pm
esselamu alejkum,prouci na vodu sledece ajete: bismillahir-rahmanir-rahim -1) ve ev hajna ila musa en el ki asak, fe iza hije telkafu ma jeefikun.fe ve kaa el hakku ve betale ma kanu jaamelun fe gulibu hunalike ve en kalebu sagirin.ve ulkije seharetu sadzidin,kalu amenna bi rabbil alemin.rabbi musa ve harun.7x(nakon sedmog ucenja kad dodjes do ajeta :ve ulkije seharetu sadzidin-prouci ga 30x),2)felemma el kavkale musa ma dziitum bihi es-sihr innellahe sejubtilu ve innellahe la juslihu amele el mufsidin,ve juhikku allahu el hakka bi kelmatihi velev kerihe el mudzrimun7x(nakon 7 ucenja kad dodjes do ajeta:inellahe sejubtiluh-prouci ga 70x),3)ve el ki ma fi jeminike telkaf ma saneu,innema saneu kejdu sahir ve la juflihu es-sahiru hajthu eta7x.proucenu vodu piti ujutro i uvece 7 dana.i tako ako allah dz.s. da se unisti sihr.a ako se radi (pitanje je o kojem se sihru radi) o bracnim problemima koji je taj sihr prouzrokvao ,dodati7x 102 ajet iz sure al-bekara:ve et-tebeu ma tetlu es- sejatine ala mulki sulejman.ve ma kefere sulejmanu vel-lakine es-sejatine keferu jualimune en-nasse es-sihre ve ma unzile alel melekejni bi babile harute ve marut.ve ma jualimani min ehadin hatta jekula innema nahnu fitnetun fe la tekfur.fe jeteallemune minhuma ma juferrikune bihi bejne el meri ve zevdzih ve ma hum bi darrine bihi min ehadin illa bi-iznillah ve jeteallemune ma jedurruhum ve la jenfeuhum ve lekad alimu lemeni esterahu ma lehu fil ahireti min halak ve lebiise ma serev bihi enfusehum lev kanu jaalemun.esselamu alejkum
-
nedzmi truda
- pisem pomalo
-
nedzmi truda
- pisem pomalo
Re: Pojeden Sihr
sta znaci "inellahe sejubtiluh"?