Iskustva izlijecenih/Put ka izljecenju

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

EdinM
Mlađi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2012 8:33 pm

Re: Iskustva izlijecenih/Put ka izljecenju

Post od EdinM » Čet Mar 14, 2013 6:09 pm

Ujutro poslije sabaha nakon zikra i svega, naravno zastitnog zikra, slusaj rukju i poslije ikindije namaza pa do aksama. Mogu oni trpiti i sve to, ali nemoguce je da ne naprave ama bas nikakvu reakciju bar malu, jer rukja ih tacno sto bih se reklo przi. Mogu se oni umiriti i utisati, ali ti svakako nemoj da napustis dnevne namaze, zikr, zastite, dove itd...Samo se zamisli kakva si prije bila i nek ti to bude na umu. Selam

slavuj
pisem pomalo
Pridružio se: Sub Mar 02, 2013 6:29 am

Post od slavuj » Čet Mar 14, 2013 6:24 pm

selam brate ma upravu si,,al insan opet strepi,insallah necu odustat-da te allah d.s nagradi-----al ev podeli cu svama jednu istinu jeda poznata osoba poznata koja se bavi zapisima je moja bliznja rodbina,moji su mene molili da odemo kod njega,a ja sam rekla necu da se bavim sirkom pa makar ceo zivot bila bolesna,necu da te stvari radim milostivom koji me hrani lijeci,oblaci.u toku lijecenja sam bila puno bolesna al nisam poklekla da odem sihirbazu jer prici mi je allah nego moje zdravlje,doista je s mukom slast,,Allah je istinu rekao ja i poslanici moji,sigurno cemo pobediti,,,,,,a za one koje se boje dzina neka znaju da sila boga nemoli,a bog silu nevoli,a kad vam je tesko sjetite se tu gdje prestaje tvoja snaga pocinje Allahova milost

IzMahale
pisem pomalo
Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 1:09 pm

Post od IzMahale » Čet Mar 14, 2013 9:27 pm

Imam iskustvo sa krvarenjem iz nosa...mom djetetu je spontano se otvarala krv na nos, nismo znali sta da radimo da se ne ponavlja,i Allah je dao da sam na jednom predavanju cula daiju Pezica kako kaze da mu se to desilo dok je bio na dersu, te mu je njegov sejh napisao na celu ajet Hud,44 i automacki je prestalo. Uradili smo tako sljedeci put kad se djetetu otvorila krv, i od tada, hvala Allahu, nikada se nije vise ponovilo. Allah je najbolji lijecnik i u Kur'anu je lijek za svaku bolest.

EdinM
Mlađi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2012 8:33 pm

Post od EdinM » Čet Mar 14, 2013 10:04 pm

Naj bitnije je suociti se sa samim sobom i pobjediti sve strahove. Kad se insan i srcem i dusom osloni na Allaha i njegovu milost onda nista nije tesko. Sve su to iskusenja koja covjeku dobro dodju, a od svega toga naj ljepsi je povratak Allahu i vjeri din islamu. Covjek kroz iskusenje osjeti slast vjere i onda i kad je zdrav cini sto prije nije. Ja kazem hvala Allahu na iskusenjima jer njih da nije ljudi bi doista slabo uvidjali dobro od loseg. Selam

Odgovori