cudne postapke sihrbaza
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
cudne postapke sihrbaza
selamum alekum imam pitajne do enesa sta znaci kad sihrbaz trazi kamecic od dvora nekoga ili suda ili damija i t,d.l. i zaso baca jaje u raskcnicama falla puno ocekujem odgovor selam alekum
Re: cudne postapke sihrbaza
We selamzeko napisao:selamum alekum imam pitajne do enesa sta znaci kad sihrbaz trazi kamecic od dvora nekoga ili suda ili damija i t,d.l. i zaso baca jaje u raskcnicama falla puno ocekujem odgovor selam alekum
Dok Enes vidi ovo sigurno će dati bolji odgovor:
Zašto sihirbazi to bacaju oni bi sigruno mogli dati najbolji odgovor
Sihirbazi se služe raznim obmanama , prekrivaju svoj rad nekavim manipulacijama u konačnici ispadne da navodno taj nekakv predmet , stvar ima moć. Svaki sihirbaz ima svoju vojsku džina koji rade za njega,
Imao sam bezbroj prilika da čujem ( od oboljelih) kako pojedini sihirbazi bacanjem jaja ili nekih predmeta po raskrsnicama skidaj sihire kod oboljele na način da sjedne osobe prebaci na drugu, , Moje mišljenje je da je to glupost i da to ne fercera tako, već , ovoje moja pretpostavka, da džini zahtjevaju od sihirbaza tu radnju kako bi napali tj opsihirili nekog drugog X osobu. a da se kod dotučn obljele osobe koja je zatražila pomoć prividno smiruje stanje, Ukonačnici imamo stanja oboljelih do te mjere da sebi žele presuditi , ( neki dan je bio slučaj u Sarajevu, žena je okončala život, a svi nalazi od doktora bili uredu) ,, depresije, bezvoljnost i mnogi drugi simptomi za koje medicina ne zna uzrok
Sihir se ne može skinuti sihirom .
Selam
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Esselamu alejkum,
Evo da se i ja nadovežem.
Nema potrebe ni tražiti odgovor "zašto sihrbaz".. Čim znaš da je sihrbaz bježi od njeg, i traži lijeka na drugoj ispravnoj strani.
Zabranjeno ti je liječit se na nedozvoljen način i eventualno tražit usluge od takvih ljudi..
Slično pitanje da postavimo, zašto alkoholičar pije..
Mi znamo da to nije ispravno, on misli da je to njegov ibadet i hajd.. Na hajr..
Evo da se i ja nadovežem.
Nema potrebe ni tražiti odgovor "zašto sihrbaz".. Čim znaš da je sihrbaz bježi od njeg, i traži lijeka na drugoj ispravnoj strani.
Zabranjeno ti je liječit se na nedozvoljen način i eventualno tražit usluge od takvih ljudi..
Slično pitanje da postavimo, zašto alkoholičar pije..
Mi znamo da to nije ispravno, on misli da je to njegov ibadet i hajd.. Na hajr..
Hvalla ti puno za odgovora