Traženje pomoči putem e-maila

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
e.v.k.
Posmatrač
Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 7:38 am

Traženje pomoči putem e-maila

Post od e.v.k. » Pet Dec 09, 2011 5:52 am

Es-selamu lejkum

pokušavala sam, da se obratim ka vama putem e-maila više puta. Zanima me, dali vi iz osobine teksta koji vam šaljemo, vidite dali kome treba pomoč ili ne. jer ja mislim, da kad se neko obrati ka vama, stvarno mora biti nešto jako loše, jer je i nama težko pomisliti a kamoli i tražiti a i priznati, da imamo jako velikih problema. Zato vas molim, da nam obratite odgovore, ma kakvi to god bili.

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Traženje pomoči putem e-maila

Post od Haris » Pet Dec 09, 2011 1:57 pm

Esselamu alejkum,

Ako si slala na info mail koji se nalazi na dnu stranice, moguće je da nije odgovoreno jer Enes nije našao vremena pa je zametnuo, pa je taj email otišao ispod novih koji su pristizali. Pokušaj ponovo.

Inače, po opisu problema koji se dešavaju u kući, porodici, poslu, u nama samima i td., otprilike se može prepoznati problem po određenim simptomima i tegobama koje se javljaju.

Dalje ima način audio rukje gdje se kod onoga koji ima probleme ove prirode javljaju određene reakcije zbog prisutnosti džina.

Ako možeš navedi probleme koji su vas zadesili pa ćemo inšaAllah pokušati naći rješenje. Ukoliko ima problema kod pisanja detalja, možeš se obratiti i preko privatne poruke, ali bilo bi poželjno postaviti u temu da bi se neko ako Bog da okoristio i prepoznao svoj problem u isčitavanju.

Enes
Site Admin
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Kontakt:

Re: Traženje pomoči putem e-maila

Post od Enes » Ned Dec 11, 2011 2:02 pm

e.v.k. napisao:Es-selamu lejkum

pokušavala sam, da se obratim ka vama putem e-maila više puta. Zanima me, dali vi iz osobine teksta koji vam šaljemo, vidite dali kome treba pomoč ili ne. jer ja mislim, da kad se neko obrati ka vama, stvarno mora biti nešto jako loše, jer je i nama težko pomisliti a kamoli i tražiti a i priznati, da imamo jako velikih problema. Zato vas molim, da nam obratite odgovore, ma kakvi to god bili.
WE alejkumusselam
Prvenstveno ovisi o mom slobodnom vremenu pa u skladu sa tim i odgovorim.

RAzumijem da je svakom njegov problem najveci ali trebate imati obzira da je nemoguce da svima odgovorim i sve posavjetujem.
NEkada davno,maksimalno sam se trudio da budenm svima na raspolaganju ali sam na kraju uvidio da vecina ljudi ne prima savjete, nego zeli da potrvrdim njevogo misljenje ili stav.Ako ne potrvridm ono sto zele, ja nemam pojma.

Mnogima je tesko da pretraze forum i da nade odgovor na svoje pitanje pa za jednu te istu stvar postavljaju nove teme a pod istim naslovm vec postoji.

Svaki odgovor zahtjeva vremena i pazenje, da bi se ogovorilo na njeg kako treba.
Ne zelim da dajem povrsne odgovore....ako nesto ne mogu da uradim kvalitetno - ne zelim da pocnjem...tako i odgovor, ako ja sam nisam zadovoljan sa odgovorom i znam da necu dati sve od sebe i ne odgovaram.

Prioritet su mi ljudi koji su vec bili kod mene, kod kojih je utvrden problem.
Zasto bas oni koji su bili kod mene?

Meni nije cilj da sto vise ljudi primim danas i za par dana i tako sve nanovo pa oni koji su vec bili da kazu kako je nemoguce doci do mene, da zapocnem lijecenje i ona ih ostavim na cjedilu...

Kako god, uvijek ima onih koji ce razumijeti i prihvatiit moj stav, isto kao i oni kojima se to nece svidjeti.
Sto bi rekli, sto ljudi - sto cudi....a ja se povodim za Kur'anskim ajetom:
''Allah nikoga ne opterećuje preko mogućnosti njegovih: u njegovu korist je dobro koje učini (Bekare,286)

Odgovori