razlika izmedju hamajlije i zapisa
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
bosanac123
- Posmatrač
- Pridružio se: Uto Sep 07, 2010 10:31 am
razlika izmedju hamajlije i zapisa
mene proganjaju sihri zadnjih par godina i ponekad su jaceg intenziteta a ponekad slabijeg, tako da se i ja ponasam prema njima, tj, kad me pouste ja malo manje razmisljam o njima a i manje vodim brigu o sebi,vjeri itd, ali me zanima kakva je razlika izmedju zapisa i hamajlija jer sam dobivao od par efendija,hafiza itd neke arapske ceduljice i jedni bi mi rekli da su to zapisi jedni hamajlije itd neki bi mi preporuvili da pijem vudu u kojoj su one lezale neki da nosim sa sobom itd, i jos jedno sta su vefkovi i da li je to dozvoljeno nositi uza se
Re: razlika izmedju hamajlije i zapisa
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog,
neka je salavat i selam na Muhammeda s.a.v.s., na njegovu porodicu i na njegove ashabe i na one koji ga slijede sve do Sudnjega dana,
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu muslimanima,
Zahvla pripada samo Allahu svt, samo Njega obozavamo i samo od Njega pomoc trazimo, Njemu se utjecemo od zla nasih dusa.Koga On uputi, niko ga u zabludu ne moze odvesti, a koga On u zabludi ostavi, niko ga na pravi put ne moze uputiti.
Prijatelju, uputio bih te da procesljas forum, naci ces mnogo lijepih informacija, steta je postavljati teme kad vec odgovori postoje. Os ukratko? Nema ni jedne razlike izmedju njih, i jedno i drugo te vodi u propast!
http://www.n-um.com/?q=node/3069
a i na toj stranici skini smrt i zivot u kaburu! vrlo poucno....
Neka nam se Allah svt smiluje, sacuva od kazne u dzehenemu i patnje u kaburu, i da nam podari dzennet.Amin.
neka je salavat i selam na Muhammeda s.a.v.s., na njegovu porodicu i na njegove ashabe i na one koji ga slijede sve do Sudnjega dana,
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu muslimanima,
Zahvla pripada samo Allahu svt, samo Njega obozavamo i samo od Njega pomoc trazimo, Njemu se utjecemo od zla nasih dusa.Koga On uputi, niko ga u zabludu ne moze odvesti, a koga On u zabludi ostavi, niko ga na pravi put ne moze uputiti.
Prijatelju, uputio bih te da procesljas forum, naci ces mnogo lijepih informacija, steta je postavljati teme kad vec odgovori postoje. Os ukratko? Nema ni jedne razlike izmedju njih, i jedno i drugo te vodi u propast!
http://www.n-um.com/?q=node/3069
a i na toj stranici skini smrt i zivot u kaburu! vrlo poucno....
Neka nam se Allah svt smiluje, sacuva od kazne u dzehenemu i patnje u kaburu, i da nam podari dzennet.Amin.