dzinski mess

Pitati mogu svi ali admistrator(Enes) samo može dati odgovor!

Moderator: EMIRgr

Odgovori
crni laptop
Posmatrač
Postovi: 1
Pridružio se: Sub Jul 28, 2012 9:53 pm

dzinski mess

Post od crni laptop » Pon Jul 30, 2012 11:27 pm

selam alejkum

radi se o tome da jedna osoba ima vec citav zivot raznoraznih problema sa dzinima. ta osoba klanja, pridrzava se mnogih propisa, ne jede haram, ne slusa muziku, zikri redovno, posti itd.

Ucilo se toj osobi puno puta rukja. mozda cak i stotine puta. ta osoba ima citav zivot ukazatelje na dzinske napade. ti ukazatelji se mijenjaju. desavalo se npr. da se u snu bori sa dzinom, da se osjeca kao da pada sa visine, da ima osjecaj poput hodanja mrava po tijelu, "plane" zbog sitnice, iako joj ta sitnica ni ne smeta plaho, mrznja prema samom sebi, zivljenje u neurednoj i malo prljavoj sobi, iako joj taj nered puuuno smeta, stalno neke nove fizicke bolesti iako osoba pazi na svoje zdravlje i izhranu itd itd.

A izmedu ostalog je toj osobi najvjerovatnije i sihr ili vise sihira napravljeno, jer je reagovala na rukju protiv sihra zestokim reakcijama i povracala je vise puta (cak jednom podosto veliku kolicinu) hranu koju nije bila prethodno jela, a jos uz to ta hrana nije nimalo djelovala kao da je na nju bila uticala zelucna kiselina (izgledala je svjeza).

Desavalo se da je ta osoba na rukji ili van rukje imala osjecaj da ju je neko od dzina napustio. osjecala se tada kao da se probudila iz sna ili kome i kao da se svi prethodni problemi sa doticnom dzinom nikad nisu ni bili desili. I ti problemi koji su otisli s doticnim dzinom, nisu se nikad vratili.
Naravno se ta osoba s time mnogih muka rijesila, ali s vremenom su se simptome messa pozescali. i ne samo to. cak bivaju osobe s kojime neko duze vrijeme provede (par dana do par sedmica) napastovane i uznemiravane.

da li je moguce da se ta osoba rijesila jednog ili vise sihira, a da zatim isti dzin pokusava da ponovo udje u istu osobu ili pokusava da se osveti?

i sta da ta osoba uradi protiv messa, da bi ti napadi Allahovom pomoci sasvim nestali?? I kako moze ustanoviti da su ti napadi nestali?

ta osoba je imala ponekad vrlo ruzna ili vrlo cudna iskustva sa raznima ucacama rukje, tako da zeli da proba da se izlijeci bez da ide na rukju.

trenutna ta bolesna osoba ima priliku za intenzivno samolijecenje. ta prilika ce brzo proci, pa zeli da se tome posveti sto intenzivnije. i ona ima mogucnost da kupi med, maslinovo ulje, corokutovo ulje i sidr. zna uciti tecno rukju sa ispravnim izgovaranjem harfova.

trazio sam vec na ovu temu u pretrazivacu, ali bas nisam nasao ono sto trazim.

i treba jos spomenuti da su toj osobi puno oslabili zivci i da stalno dobiva razne nove fizicke bolesti, tako da je pri kraju snage, pa zeli da sto brze i sto intenzivnije pocne sa aktivnim lijecenjem.

sta savjetujete? kakav plan lijecenje da napravi? itd...

znam da je insan zauzetiji u ramazanu. nadam se da cu ipak dobiti odgovor, jer se radi o osobi koja se osjeca cesto katastrofalno i s druge je upravo ramazan mjesec u kojem lijecenje ponekad posebno dobro uspjeva.

Odgovori