Ovo je nastavak na pitanje da li su dzini ili ne...
Moram priznati nakon vaseg odgovora malo sam se zabrinula.Ne znam sta mislite imam velikih problema..da li to znaci da mene neki dzini prate cijeli zivot jer mi se desava ovo od djetinjstva
Sjetila sam se neceg iz djetinjstva..Jedno jutro cijela kuca (koja je tada bila u dogradnji tj..fasadu su radnici stavljali vani) je osvanula poprskana skrvlju tj..skele na kojima su radnici radili..I na vanjskoj cesmi bile su spustene dvije kapnice krvi niz pipu..To je tako bilo oko cijele kuce..Kao da je neko imao krvavu ruku i bacao tako je djelovalo..Nikada nismo saznali sta je bilo...Allah samo zna da li to ima ikakve veze..
Mati je isla raznim sihirbazima, neki su pisali zapise govorili da imamo zapise u fudamentu od kuce postavljeno itd..Jedna zena koja je salila kao strahu meni ( ali bez mog prisustva) rekla je da sam naisla na neko zmijsko kolo
Nakon dugo godina poslije svega toga otisla sam kod jednog sihirbaza (naime mislila sam da je hodza)..Kada sam dosla kod njega rekao mi je: ja tebi ne mogu pomoci ne znam sto si dosla meni..a mojoj sestri za koju on nije znao da mi je sestra..usla je poslije kod njega i njoj je dao hrpu zapisa i njenom muzu..
Razgovarala sam smuzem i imam njegovu podrsku hvala Allahu..Da vas Allah nagradi..amin Od kako smo procitali vas odgovor nadam se uz Allahovu pomoc da ce ovo biti lijek za mene..Iskreno da kazem mi vjerujemo u ovo obadvoje ali nas je malo strah..Mislim zato sto ne razumijemo dovoljno sve to SubhanAllah..
Slusala sam rukju danas i na samom pocetku sam osjetila da mi se ocni kapci pomjeraju..bilo je dosta intenzivno tako da sam se morala truditi da drzim oci zatvorene..palac u lijeve ruke se pomjerao i to isto vidljivo..na kraju najvise je ostalo oko ociju, nosa i usta..u jednom momentu imala sam osjecaj kao da mi neko zeli usta otvoriti..usta su mi se pomjerala sjedne strane na drugu i brada mi se tresla kao prilikom placa..kad je insan potresen i place ali drzi usta zatvorena..to je bilo intezivno cijelo vrijeme..Bila sam sama kuci, pa se nisam smjela opustiti, ali imala sam osjecaj par puta kao da cu se onesvjestiti..Najvise sam primjetila da se pojaca kada se uci sura El-Kafirun..sto me malo zabrinulo jer ta sira iskljucivo govori o nevjernicima
Ponovila sam rukju dva puta..i oba puta isto je sve bilo..na kraju sam se osjecala iznemoglo kao da sam radila cijeli dan..cijelo tijelo mi je treperilo i nekoliko trenutaka je trebalo da mi brada se smiri..trebalo mi je vremena da se povratim..
Halali te mi, ja oduljih opet..mene interesuju cijene za ovu vrstu lijecenja..Jer nismo nesto snovcem a nebi da se osramotim da dam malo..da li ste vi vani ili u Bosni?..Kako znati naci pravu osobu?
Toliko
Da vas Allah nagradi vas i vasu familiju Dzennetom firdews..amin
weselam