TRAZIM SAVIJET

Pitati mogu svi ali admistrator(Enes) samo može dati odgovor!

Moderator: EMIRgr

Odgovori
Bosna3
pisem pomalo
Postovi: 18
Pridružio se: Čet Sep 08, 2005 8:07 am

TRAZIM SAVIJET

Post od Bosna3 » Čet Sep 08, 2005 8:36 am

ESELLAMU ALEJKUM

IMAM VEC GODINU DANA PROBLEMA SA TIM SIHIRIMA. BIO SAM KOD JEDNOG HODZE DAO MI JE ZAPIS DA NOSIM . ALI NAKON NEDJELJU DANA POCELO JE OPET DA ME BOCKA ILI STISCE U PRSA , GLAVU ITD.
TAJ HODZA MI JE REKAO DA JE SIHIR NAPRAVLJEN NA LUTKE U KOJE SU IGLE ZABODENE I SPOJ PREKO ZVIJEZDI NAPRAVLJEN NA MENE.
ALI CUDNO, KAD PROUCIM SEBI NA VODU IHLAS, FELEK, NAS, AJETEL_ KURSIJU I FATIHU I TU VODU KAD PIJEM OSJECAM JOS VECE BOLOVE I BOCKANJA ( UBADANJA) U PRSA .
ZAPIS SAM ODSTRANIJO OD SEBE.

STA BI TU BILO NAJ BOLJE DA UCIM ILI DA UCINIM DA TAJ SIHIR PRESTANE?

BIO BI ZAHVALAN NA SVAKOM SAVJETU A POSEBNO OD ENESA I AbuAmRibnFadl

Enes
Site Admin
Postovi: 664
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Lokacija: Zavidovici
Kontakt:

Post od Enes » Sre Sep 21, 2005 12:50 pm

We alejkumusselam.
Ja kako vidim, da taj hodza je ipak ''hodza koji otvara zvijezde'' pa samim time spada u onu grupu ''ljudi'' koji imaju direktnu saradnju sa dzinnima!!!
Nadam se da ovo dovoljno kazuje o njum.
Da li je tako, tj da li to ima veze sa vudu magijom ili ne, to nije bitno. Ono sto je bitno jesta da ti imas problme koji trebas da rijesis.
Problem neces rijesiti tako sto ćeš nasjedati na te price kako ti je neko napravio sihr putem nekih lutaka, preko nekakvih zvijezda i sto ti je napravio.
Tvoj korak naprijed je, kao sto si vec ucinio, odbacivanje zapisa, jer tim zapisom ti jeo n samo posla dzinn sa kojim je on u kontaktu.
Ti nastavi sa ucenjem navedenih sura na vodu, bez obzira na navedene reakcije, jer su one poslejdica uticaja kurnana na dzinna koji se nalazi u tijelu.
Dakle, to je normalna reakcija kod bolesnih i ne treba odustajati, jer dzinni na taj nacin pokusavaju da isprepadaju bolesnog. Ti ucis kur'na da ti bude lijek a samo te vise boli!!!? Zato sto to njima smeta i oni pocinju da ubacuju tu sumnju da bi bili sigurni a to je najjace oruzje protiv njih. To kad shvate ljudi, dzinni im ne mogu nista.
Ja ti savjetujem da opet s vremena na vrijeme posetis nekog da ti prouci rukju.

Odgovori